ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δαμιανού: «Eμείς χάσαμε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες»

Ικανοποιημένος με τη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του ο Κύπριος τεχνικός

24sports team

info@24sports.com.cy

Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Δαμιανού, μετά την ήττα της ομάδας του απέναντι στην Ένωση με 1-2 εντός έδρας και στάθηκε κυρίως στην αποβολή και στις ευκαιρίες που έχασαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά:

«Σήμερα όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι με την γρήγορη αποβολή, θεωρώ τοι τα παΐδια προσπάθησαν πάρα πολύ. Καταφέραμε προηγηθήκαμε, δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν λογικό να δεχθούμε μεγαλύτερη πίεση, νομίζω ότι οι μεγαλύτερες ευκαιρίες ήταν με το μέρος μας. Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου, προσπάθησαν να καλύψουν αυτό το κενό για μεγάλο διάστημα και νομίζω το κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό γιατί δεν επέτρεψαν στην Ένωση να κάνει τις ευκαιρίες που λογικά κάνεις σε τέτοιες περιπτώσεις. Πρέπει τώρα να σηκώσουμε κεφάλι και να δούμε το επόμενο παιχνίδι».

Αν υπήρξε θέμα κούρασης: «Αν η Ένωση έχανε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη θα σας έλεγα ότι είναι θέμα κούρασης. Παρόλα αυτά κρατούσαμε το υπέρ μας προβάδισμα, είχε ευκαιρίες η ένωση αλλά νομίζω θα είχε αυτές τις ευκαιρίες και αν δεν είμασταν με ποδοσφαιριστή λιγότερο. Νομίζω ότι εμείς χάσαμε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες».

Αν υπάρχει πίεση: « Όταν από τις οκτώ ομάδες πέφτουν οι τέσσερις είναι λογικό να υπάρχει πίεση. Θα το διαχειριστούμε με ηρεμία και πιστεύω ότι εκμεταλλευόμενοι την έδρα μας, πράγμα που δεν έγινε σήμερα για διαφορετικούς λόγους, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση