ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Είδα ναζιστικούς χαιρετισμούς, μας είπαν για συνοικισμούς, έχουμε κόσμο στο νοσοκομείο»

Δηλώσεις από τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας

Σοβαρές καταγγελίες από τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας της Αμμοχώστου για τα επεισόδια πριν την έναρξη της αναμέτρησης αλλά και για διάφορα που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Διαβάστε όσα είπε ο Γιώργος Καζαμίας μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σαλαμίνας με την ΑΕΚ και την ήττα με 1-0. 

Τα κυριότερα σημεία:

“Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την νίκη. Νιώθουμε περήφανοι για την ομάδα μας. Συγχαρητήρια στον κόσμο μας. Σήμερα είχαμε 750 οπαδούς. Και όχι 2000… Αν θεωρούμε ότι οι μισοί από αυτούς είναι πιο εκδηλωτικοί και μπορούν να κάνουν αυτον τον τραμπουκισμό ας μας το πουν να το ξέρουμε. Εμείς έχουμε κόσμο που πήγε στο νοσοκομείο, έχουμε φωτογραφικό υλικό και με ευγένεια δεν βγάλαμε στην δημοσιότητα” 

“Λυπάμαι που δεν μιλάμε αγωνιστικά. Καλώ τους αρμόδιους να δουν το CCTV (κλειστό κύκλωμα)Να δουν αυτούς που μας είπαν να πάμε πίσω στους συνοικισμούς. Είμαστε όλοι Ελληνοκύπριοι. Να δουν αυτούς που μας χαιρετούσαν ναζιστικά…” 

"Ήμουν στο γήπεδο, τα είδα με τα μάτια μου. Και για τους συνοικισμούς τα άκουσα και τους ναζιστικούς χαιρετισμούς τους είδα. Ξανά συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την νίκη τους"

Για τον ορισμό του αγώνα με τον Απόλλωνα: 

“Μάλλον το παιχνίδι πάει για Κυριακή. Η Νέα Σαλαμίνα καλέστηκε πριν από 1,5 χρόνο να δώσει πέντε παιχνίδια σε 17 μέρες. Απόλλων, ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ, Δόξα, Πάφος είχαν ψηφίσει να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια και είχαν σταθεί στις προκηρύξεις. Εμείς δεν στεκόμαστε εκεί. Θέλουμε με τον Απόλλωνα να μην παίξουμε το Σάββατο. Ο Απόλλωνας εκπροσωπεί την χώρα. Δεν είναι οφθαλμόν αντί οφθαλμού. Μας νοιάζει η ομάδα μας. Δεν θα επαναλάβουμε συμπεριφορές που μας έχουν πληγώσει. Δεν είμαστε τέτοιοι σωματείο και είμαστε ηθικό ανάστημα. Εύχομαι να ακούσουμε την ανακοίνωση ότι θα παίξουμε Κυριακή” 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση