ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορίστηκε τόσο σημαντικός αγώνας στις 16:00»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για τον αγώνα με την Πάφο: «Ψηλό το εμπόδιο της Πάφου και εξαιρετικά δύσκολο το παιχνίδι. Εμάς αυτό όμως δεν μας αποτρέπει να πάμε και να κερδίσουμε τον αγώνα. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να ανταγωνιστούμε όλες τις ομάδες ανεξάρτητα με την έδρα».

Για το νικηφόρο σερί: «Θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί. Αν κερδίσουμε θα είναι η Πέμπτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση με καλή νοοτροπία και κλίμα στα αποδυτήρια. Θέλουμε να κρατήσουμε όσο πιο πολύ γίνεται αυτό το σερί».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Μάντιζιεκ απουσιάζει λόγω τιμωρίας απόψε, ενώ εκτός είναι και ο Μποτεάκ που δεν ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες μαζί και με τον Φράγκο θα είναι παρών».

Για τα εισιτήρια και την παρουσία κόσμου στο Στέλιος Κυριακίδης: «Η προπώληση είναι στα 150 εισιτήρια. Αρκετός κόσμος τηλεφώνησε και στο σωματείο για τα εισιτήρια για να δει αν θα μπορέσει να έρθει. Αν βολέψει και με τον καιρό θεωρώ θα αυξηθεί ο κόσμος».

Για την ώρα που θα ξεκινήσει ο αποψινός αγώνας: «Είναι δύσκολη η ώρα που ορίστηκε ο αγώνας. Παίξαμε πολλές Δευτέρες και Παρασκευές αλλά σε καλύτερη ώρα και όχι στις 17:30».

Για το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι με ΑΕΛ στο κύπελλο ορίστηκε νωρίς το απόγευμα και μάλιστα καθημερινή: «Για τον αγώνα στην Λεμεσό θα επιδιώξουμε να αλλάξουμε την ώρα σε συνεννόηση και με την ΑΕΛ η οποία επίσης έχει παράπονα. Σε ένα αγώνα τόσο σημαντικό και για τους δύο μας δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορίζεται στις 16:00. Ίσως να μην θέλουν τον κόσμο στο γήπεδο. Εμείς έχουμε καλή μάζα κόσμου στην Λεμεσό αλλά έχουμε και σε άλλες επαρχίες και ο οποίος θα δυσκολευτεί».

Για τον επαναληπτικό με ΑΕΛ που και πάλι τα δεδομένα είναι ίδια με τον ορισμό του πρώτου αγώνα: «Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί έγινε αυτός ο ορισμός. Στον πρόσφατο αγώνα με την ΑΕΛ στο Αμμόχωστος οι δύο κερκίδες ήταν γεμάτες και δεν έγινε το παραμικρό. Ίσως η λογική αυτού του ορισμού έχει να κάνει με το γεγονός ότι θα παίξουν και η Ανόρθωση με τον Ολυμπιακό στο Παπαδόπουλος τον δικό τους επαναληπτικό. Αλλά ακόμα και έτσι δεν είμαστε σύμφωνοι».

Για τον χειρισμό της διοίκησης στο θέμα των ορισμών: «Δεν θέλω ο κόσμος να νομίζει ότι δεν κάνουμε κάτι. Η διοίκηση χειρίζεται αυτό το θέμα και ταυτόχρονα η ομάδα είναι συγκεντρωμένη στον αγώνα με την Πάφο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση