ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Βλέπουμε προϋπολογισμούς που έχουν ξεφύγει από τα κυπριακά δεδομένα»

Οι δηλώσεις του προέδρου της Νέας Σαλαμίνας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την απόρριψη της έφεσης του ΑΠΟΕΛ: «Νομίζω ήταν μια καθαρή απόφαση την οποία περιμέναμε. Υπήρχε η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, ήρθε και η απόφαση του εφετείου που δικαιώνει τη δική μας πλευρά. Πρέπει να τελειώσει αυτή η μάστιγα του χουλιγκανισμοί. Πρέπει να βρεθούν οι τρόποι για να εξαλειφθεί αυτό το φαινόμενο».

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χριστόδουλο Χριστοδούλου: «Δεν ήταν έκπληξη. Είναι κοινά αντιληπτό ότι έγινε μια πάρα πολύ καλή δουλειά από τον κ. Χριστοδούλου. Είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ εργατικός. Έδωσε μια σταθερότητα στην ομάδα και από εκεί και πέρα ελπίζουμε να πάμε ακόμα καλύτερα».

Για τη νίκη με τη Δόξα και τη συνέχεια: «Με τον εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Δόξα ήρθε η ηρεμία. Έβγαλε και η ομάδα μια αρκετά καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο. Ο στόχος μας είναι τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τα συμβόλαια που λήγουν: «Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που θα θέλαμε να κρατήσουμε. Θα μπούμε σε κάποιες διαπραγματεύσεις αλλά είναι σχετικά νωρίς. Ξεκινήσαμε με τον προπονητή και σιγά σιγά θα ξεκινήσουμε να κτίζουμε για την επόμενη περίοδο».

Για τη συνέλευση του σωματείου: «Στις 28 του μήνα θα γίνει η έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου. Θα ενημερώσουμε τα μέλη για τα οικονομικά και από την άλλη να ζητήσουμε την έγκριση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Είναι μια γενική συνέλευση που θα εστιάσει στο οικονομικό. Δεν κάνουμε προϋπολογισμούς πάνω από αυτούς που μπορούμε. Βλέπουμε προϋπολογισμούς που έχουν ξεφύγει από τα κυπριακά δεδομένα. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας και δεν πρόκειται να αφήσουμε εκτεθειμένο το σωματείο».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση