ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσούκκας: «Τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια της Νέας Σαλαμίνας»

Μακροσκελής ανάρτηση από τον πρώην πλέον τεχνικό διευθυντή των «ερυθρολεύκων»

Με μια μακροσκελή ανάρτηση, ο πρώην πλέον τεχνικός διευθυντής της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Τσούκκας, αποχαιρετάει την ομάδα της Αμμοχώστου, ευχαριστώντας άπαντες και δηλώνοντας ταυτόχρονα έτοιμος για νέες προκλήσεις.

Αναλυτικά:

Έφθασε η στιγμή να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου που μου έδωσε την ευκαιρία για σχεδόν 15 χρόνια, που ήταν για μένα μεγάλη τιμή και ευλογία να δουλέψω στης ακαδημίες της. Ταυτόχρονα νιώθω την υποχρέωση να μην είναι αυτό το ψυχρό αποχαιρέτισμα και να πω 5 λόγια γιατί όλα αυτά τα χρόνια πήρα πολλά και προσπάθησα να τα επιστρέψω πολλαπλά και ελπίζω να τα κατάφερα!!!

Ξεκίνησα σαν προπονητής το 2009 και Υπεύθυνος του Κλιμακίου Αμμοχώστου το 2010( σε απίστευτα δύσκολες συνθήκες) και το 2014 μου ανατέθηκε ο ρόλος του Τεχνικού Διευθυντή σε μια πολύ δύσκολη περίοδο από όλες τις πλευρές (οικονομικό - ποδοσφαιριστές)!!!

Μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, μαζί με τους συνεργάτες μου όλα αυτά τα χρόνια και με τα εκάστοτε Δ.Σ και με ανθρώπους που αγαπούσαν στην Ακαδημία Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου, με πολύ ζήλο, αφοσίωση, αγάπη και όραμα προσπαθήσαμε να της δώσουμε ξανά την αίγλη που της άξιζε!!!

Δεν θα ξεχάσω τις ατέλειωτες μέρες, ώρες στα γήπεδα φούτσαλ... Σαββατοκύριακα άπειρα για να βλέπω ποδοσφαιριστές, να ξεχωρίσω τους καλύτερους, ταυτόχρονα να φτιάχνω φιλικές σχέσεις με τους γονείς για να μπορέσω να τους πείσω να έρθουν στην Ακαδημία που δούλευα που πραγματικά φάνταζε απίστευτο και απίθανο να έρθουν αφού τότε στο Κοινοτικό Γήπεδο Αυγόρου (γήπεδο που κάναμε προπόνηση) ο αριθμός μόλις που μας επέτρεπε να αγωνιστούμε στο 5 vs 5…

Καταφέραμε (όλοι μαζί) ο κάθε ένας από το ρόλο του μέσα σε λίγα χρόνια ότι το καλύτερο σχεδόν υπήρχε στην Αμμόχωστο να το μαζέψουμε και όπου πηγαίναμε πραγματικά κάναμε περήφανο τον κάθε Σαλαμιναίο... το νιώθαμε, το βλέπαμε και το απολαμβάναμε!! Η προσωρινή μας έδρα (Μακάριο Γήπεδο Ξυλοφάγου) μέχρι την επιστροφή στην κατεχόμενη Αμμόχωστο πήρε ζωή ξανά και ακουγόταν παντού το Σαλαμίνα Αμμόχωστος Επιστροφή, κάτι που μας γέμιζε με περηφάνια όλους τους συντελεστές!!

Το 2014 τον Δεκέμβρη (αν δεν κάνω λάθος) μου ανατέθηκε ο ρόλος του Τεχνικού Διευθυντή και είχα και την ευθύνη και στο οικονομικό κομμάτι όπως και στο κλιμάκιο Αμμοχώστου (έσοδα έξοδα) διά το λόγο ότι δεν μπορούσε να ανταποκριθεί το Δ.Σ. ήμασταν όλοι απλήρωτοι μέχρι το Δεκέμβρη και υπήρχαν και υποθέσεις άλυτες από την προηγούμενη χρονιά!!

Από τον Δεκέμβριο του 2014 μέχρι και τον Ιούνιο του 2021 που είχα την οικονομική διαχείριση του ταμείου της Ακαδημίας, όλοι όσοι συνεργάστηκαν και δούλεψαν μαζί μου, πρώτη του μήνα πληρώνονταν και μιλώ πάντα για εκείνες τις δύσκολες εποχές που κάναμε τα πάντα (σουβλάκια, τόμπολες, λαχεία ,λαμπάδες, τουρνουά ,χορούς κ.α) για να μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας και να είμαστε σωστοί με τους συνεργάτες μας!!!

Ταυτόχρονα με το κομμάτι επιβίωσης στο οικονομικό έπρεπε να βγάλουμε ποδοσφαιριστές για την Α ομάδα - εθνικές ομάδες - πωλήσεις ποδοσφαιριστών = έσοδα για σωματείο και επίσης να δώσουμε ζωή στο Μενεού, να το κάνουμε ένα ελκυστικό προορισμό για τους καλύτερους με ότι είχαμε. Ευτυχώς φάνηκα πολύ τυχερός και είχα δίπλα μου 4 ανθρώπους που μπορούσαν να δουν μακριά (πίσω από το βουνό λέω εγώ πάντα) τον Καλύτερο Γενικό Αρχηγό Ποδοσφαιρικών Τμημάτων (Α ομάδας και Ακαδημίας), Γιώργος Κωνσταντίνου, που δεν άφηνε τίποτα στην τύχη και κατά την άποψη μου κατείχε και το αντικείμενο στο χίλια έστω και αν εγώ ήρθα σε σύγκρουση μαζί του πολλές φορές για το καλό πάντα της ομάδας που υπηρετούσαμε, Μιχάλης Μελεμενής, αθόρυβη δύναμη και συνεργασία στο χίλια και στους τότε Πρόεδρους Αντρέας Παρασκευά, Πάρης Ανδρέου και με συνεργασία πάντα με τα εκάστοτε Δ.Σ που μαζί βάλαμε το όραμα και τα θέλω μας κάτω και ξεκινήσαμε μια μάχη άνιση που φαινόταν δύσκολη αλλά στην πορεία όλα θεωρώ πήραν το δρόμο τους και η Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου έγινε προορισμός για όλους τους καλούς από όλες τις επαρχίες!!!

Η δουλειά που έγινε όλα αυτά τα χρόνια και πόσοι ποδοσφαιριστές βγήκαν και πόσα λεφτά ήρθαν στα ταμεία, η ιστορία έγραψε και δεν ξεγράφει και αυτοί που ασχολούνται με το αναπτυξιακό ξέρουν καλά. Ο καθένας από εμάς κρίνεται από τα έργα του που έκανε και μένουν!!!
Η Ακαδημία της Νέας Σαλαμίνας την φετινή χρονιά ,για την ιστορία ,στην Α' φάση όπου υπήρχε ο κίνδυνος του υποβιβασμού (10 ομάδες οι 2 τελευταίες υποβιβάζονταν στο σύνολο της βαθμολογίας από ηλικίες υ14 υ15 υ16 υ17) τερμάτισε στην 4η θέση, μπροστά από πολύ μεγάλα ονόματα και με πολύ ψηλότερα μπάτζετ και κατάφερε να ανεβάσει και άλλους ποδοσφαιριστές στην Α ομάδα όπως κάνει άλλωστε τα τελευταία χρόνια!!

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Κόσμο της Σαλαμίνας τους Red Rebel για όλη την Αγάπη που εισέπραξα όλα αυτά τα χρόνια, Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές Σαλαμίνας και ειδικά τον Πρόεδρο Μιχάλης Μαντζούρα ευχαριστώ όλους τους Γονείς - Ποδοσφαιριστές - Γραφειακό Προσωπικό- Προπονητές - Γυμναστές - Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης - Διαιτητές - Γιατρούς - Φυσιοθεραπευτές
-υποστηρικτές/χορηγούς
- Τεχνικούς Διευθυντές - Σχολή Προπονητών Κ.Ο.Π και όλα τα Δ.Σ της Νέας Σαλαμίνας που είχα την τιμή να συνεργαστώ! Απολογούμαι για όσους ίσως να ξέχασα να αναφέρω και σε όσους με οποιαδήποτε συμπεριφορά μου σε ώρα παιχνιδιού και έντασης τους έφερα σε δύσκολη θέση και σε όσους άθελά μου μπορεί να τους αδίκησα!!!

Ευχαριστώ από Καρδιάς τον Άνθρωπο που από την πρώτη μέρα που πάτησα στο γήπεδο μέχρι και την τελευταία, αμισθί, με πολύ αγάπη και μεράκι για την Αγάπη του ,τη ζωή του... την Νέα Σαλαμίνα, μας πρόσφερε τα πάντα ο Θεός να σε έχει πάντα καλά Γιάννη Δημητρίου
Αδερφέ Νίκο Χατζηλάμπρου σε ευχαριστώ έτσι απλά για τα τόσα πολλά!!! Η εκτίμηση και η αγάπη σου προς τα παιδιά όλα τα λεφτά για μένα μην σταματήσεις ποτέ να είσαι αυθεντικός και αληθινός!!!

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως το οφείλω στα μωρά μου που η αλήθεια είναι ότι τους στέρησα πολλές στιγμές και παρόλα αυτά στάθηκαν πάντα δίπλα μου με σθένος και αγάπη!! Μωρά μου σας λατρεύω!!! Χρίστο Τσούκκα και Κυριάκο Τσούκκα Υ.Γ. ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ!!!

ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ!!!

ΚΥΡΙΟΣ ΗΡΘΑ ΠΙΟ ΚΥΡΙΟΣ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΚΆΠΟΙΟΙ ΠΕΤΑΤΕ ΤΟ ΟΦΕΙΛΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΛΑΒΕΤΕ ΣΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση