ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καζαμίας: «Δεν είναι αποτυχία αν δεν μπούμε στην πρώτη εξάδα»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου της Νέας Σαλαμίνας

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Τα κυριότερα σημεία: 

Για το ματς με την ΑΕΛ: «Ένα παιχνίδι μεγάλης σημασίας, δύσκολος αγώνας, βρισκόμαστε και οι δύο ομάδες σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Έχουμε τέσσερις σερί νίκες μαζί με το Κύπελλο, στόχος να διευρύνουμε αυτό τον στόχο με όποιον αντίπαλο και αν παίζουμε, πόσο μάλλον αν παίζουμε με μία ισοδύναμη ομάδα και μέσα στο γήπεδο μας. Εγώ θα επιμένω να λέω για την εξάδα ότι δεν περνά από τα δικά μας χέρια. Εμείς πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας, να κερδίζουμε κάθε αγώνα και θα δούμε που θα είμαστε. Δεν θα κουραστώ να λέω ότι δεν θα θεωρηθεί αποτυχία αν η ομάδα δεν βρεθεί στην πρώτη εξάδα. Καλό θα είναι να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι δεν είμαστε το φαβορί για την εξάδα και δεν είναι αποτυχία αν δεν τα καταφέρουμε. Φυσικά θα διεκδικήσουμε την εξάδα, όταν είμαστε ένα βαθμό πίσω από την 7η θέση θα κάνουμε ότι μπορούμε. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι Ιανουάριος και είμαστε στο -1 από την 6η θέση και στο -3 από την 5η θέση, το καλοκαίρι κάποιοι μας θεωρούσαν ότι θα παλέψουμε για την παραμονή. Δεν λέω ότι πετύχαμε κάτι αλλά αυτό που θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτές τις εμφανίσεις και βλέπουμε».

Για το αγωνιστικό: «Για την ώρα δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα, ελπίζω να ολοκληρωθεί η προετοιμασία χωρίς προβλήματα και να πάμε πλήρεις στο ματς με την ΑΕΛ».

Για την επιστροφή του κόσμου: «Είναι κρίμα να γευόμαστε αυτές τις χαρές μόνοι μας, είναι κρίμα οι λίγοι από τους πολλούς να τους στερούν το γήπεδο. Είμαι σίγουρος ότι στο ματς με την ΑΕΛ θα δούμε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα».

Για τα μεταγραφικά: «Αποχώρησε ο Τιμόθεος Παύλου, ένα παιδί δικό μας, θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε, δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή και το θεωρήσαμε πιο τίμιο να βρει κάποια ομάδα που θα τον χρειάζεται περισσότερο. Δεν βλέπω για την ώρα να υπάρχει κάποια μεταγραφή, αν βρεθεί κάτι καλό στα οικονομικά πλαίσια που έχουμε τότε καλός, αν όχι θα πορευτούμε με το υφιστάμενο ρόστερ».

Για την αναβάθμιση του «Αμμόχωστος»: «Από την αρχή το είπαμε εμείς ότι θέλουμε να αναβαθμίζουμε το γήπεδο και δαπανούμε λεφτά για το γήπεδο μας. Έχουμε πάρει κάποια επιχορήγηση για κάποιες μελέτες για να γίνουν αναβαθμίσεις που πρέπει, ευχαριστούμε τον ΚΟΑ για την επιχορήγηση. Να τονίσω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το γήπεδο, απλά κάνουμε κάποιες διαδικασίες πριν να χρειαστούν να γίνουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση