ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοφόρου: «Γιατί όχι να συνεχίσω;»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο αμυντικός της Νέας Σαλαμίνας

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο Κύπριος αμυντικός της Νέας Σαλαμίνας Κύπρος Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

Για την πορεία της Νέας Σαλαμίνας: «Δεν επιτεύχθηκε ο στόχος της εξάδας για μας. Ευελπιστούμε να ξεκαθαρίσουμε σύντομα με την παραμονή, για να μην μπούμε σε περιπέτειες. Τα δώσαμε όλα και δουλέψαμε, ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για μας μετά τον κορωνοϊό όμως δεν τα καταφέραμε για την εξάδα».

Για τα πλέι οφ: «Όλοι έχουν τις δικές τους πιθανότητες. Είναι όλοι κοντά. Θα είναι δυνατά παιχνίδια, τόσο στο δεύτερο, όσο και στο πρώτο γκρουπ».

Για το παιχνίδι με την ΕΝΠ και την συνέχεια: «Βγήκε η κούραση στα τελευταία παιχνίδια από την δουλειά που γίνεται, κερδίσαμε την Καρμιώτισσα και πάμε με ανεβασμένο ηθικό στα πλέι οφ. Πάμε να κερδίσουμε την ΕΝΠ, όπως και τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια στο γήπεδό μας».

Για τα παιχνίδια με την ΑΕΛ στο Κύπελλο: «Θέλουμε να διακριθούμε στο Κύπελλο, αυτός είναι ο στόχος μας κάθε χρόνο και περιμένουμε πως και πως τα παιχνίδια με την ΑΕΛ. Χωρίς κόσμο είναι διαφορετικά, αλλά θα παλέψουμε και τα δύο παιχνίδια».

Για την απουσία του κόσμου: «Είναι λες και παίζεις σε εκκλησία χωρίς κόσμο. Ακούεις στην κερκίδα τον ένα να φωνάζει του άλλου. Ο κορωνοϊός και η κάρτα οπαδού απομάκρυναν τον κόσμο. Ελπίζω να επιστρέψει το συντομότερο».

Για τον ίδιο: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος στην Νέα Σαλαμίνα, ότι θέλουμε μας το παρέχουν. Έχω ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο και να δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Αν μου γίνει κάποια πρόταση ανανέωσης, δεν θα έχω πρόβλημα να συνεχίσω στην ομάδα. Είναι και ο στόχος μου η καθιέρωση στην Εθνική, θα πρέπει να την στηρίξουμε τώρα με τον νέο προπονητή».

Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση