ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Ξέρει από που να αρχίσει

Θετικά πάντα θα υπάρχουν

Κωνσταντίνος Νικολάου

Γράφτηκε αρκετές φορές ότι η Νέα Σαλαμίνα στο παιχνίδι με την Πάφο κέρδισε ποδοσφαιριστές που ενδεχόμενος να αποτελέσουν το μέλλον της ομάδας. Πέρα όμως από τους νεαρούς που αγωνίστηκαν στο “Στέλιος Κυριακίδης”, είναι και ορισμένοι ποδοσφαιριστές που το γεγονός πως πήραν λεπτά συμμετοχής στο τελευταίο ματς της ομάδας τους, ενδεχομένος να αποδειχθεί καθοριστικό για τη συνέχεια.

Πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι με την Παφίτικη ομάδα αγωνίστηκαν συνολικά έξι ποδοσφαιριστές, που όπως φάνηκε στα προηγούμενα παιχνίδια της Νέας Σαλαμίνας, θεωρούνται αρκετά σημαντικοί για την φετινή χρονιά.

Ο λόγος για τους Βινίσιους, Κονφέ, Μπρένο, Ανδρέου, Βαρέλα και Ντανίλο που με εξαίρεση τους δύο πρώτους που έλειψαν αναγκαστικά (τραυματισμό και κάρτες) σε δύο παιχνίδια, οι υπόλοιποι πήραν λεπτά συμμετοχής σε όλους τους αγώνες της ομάδας τους.

Το ότι οι πιο πάνω ποδοσφαιριστές ήταν στη διάθεση του Νίκου Νικολάου για το τελευταίο ματς της Νέας Σαλαμίνας, δεν είναι σημαντικό μόνο από τη σκοπιά ότι βοήθησαν τους “ερυθρόλευκους” για να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι στην ομάδα του Τόσιακ, αφού τα οφέλη είναι περισσότερα.

Το σημαντικότερο από όλα είναι το ότι ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει έξι ποδοσφαιριστές στους οποίους υπολόγιζε από την αρχή και οι οποίοι έτοιμοι όσον αφορά αγωνιστικό ρυθμό. Ο κύπριος τεχνικός μπορεί να κτίσει την ενδεκάδα για την επόμενη αγωνιστική, βασιζόμενος σε αυτούς που σίγουρα είναι πιο έτοιμοι από όσους έμειναν εκτός προπονήσεων το τελευταίο χρονικό διάστημα, λόγω πανδημίας.

Βλέποντας τα πράγματα από τη θετική τους σκοπιά, οι οπαδοί των “ερυθρόλευκων” μπορούν να στηρίζονται στο γεγονός ότι είναι ετοιμοπόλεμοι ορισμένοι παίκτες που εμπιστεύεται ο προπονητής τους και ότι τουλάχιστον ο 52χρονος προπονητής ξέρει από που να αρχίσει το στήσιμο της ομάδας του για το ντέρμπι με την Ανόρθωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση