ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Λάζος: «Δεν πάει πουθενά ο Κορέια!» (ηχητικό)

Θα γίνουν προσθήκες με άλλους δυο αμυντικούς

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Ονησίφορο Σταύρου και Δημήτρη Χριστοφόρου για όλα όσα απασχολούν την ομάδα της Αμμοχώστου.

Αναλυτικά: 

«Έχουν επιστρέψει όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και έχουν ενσωματωθεί κανονικά στις προπονήσεις όπως και τα νέα αποκτήματα. Έχουν ξεκινήσει ήδη και οι διπλές προπονήσεις και κτίζουμε ομαλά την Nέα Σαλαμίνα της νέας χρονιάς».

«Έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες για απόκτηση δυο κεντρικών αμυντικών για να μεταβούν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας».

Για τον Φουστάρ: «Ο Φουστάρ είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής είναι καλός ποδοσφαιριστής και καλός χαρακτήρας. Εμείς τον θέλουμε να είναι μαζί μας. Ήταν ξεκάθαρος μαζί μας πως προτιμούσε μεγαλύτερο συμβόλαιο στο εξωτερικό. Και εμείς είμαστε εκεί και περιμένουμε».

«Ήδη υπάρχει Plan B και περιμένουμε να δούμε αν καρποφορήσει το ενδιαφέρον μας που δείξαμε σε άλλους ποδοσφαιριστές.»

«Στις υπόλοιπες θέσεις είμαστε γεμάτοι. Υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές αλλά και καλοί. Ο προγραμματισμός στο ποδόσφαιρο αλλάζει από λεπτό σε λεπτό. Είμαστε σε επιφυλακή και παρακολουθούμε τις εξελίξεις και αν προκύψει μια καλή ευκαιρία θα το πράξουμε. Από εκεί και πέρα η ομάδα θα πάει στην Βουλγαρία με τον Πουρσαιτίδη να είναι υπεύθυνος για όλα τα θέματα της ομάδας».

Για τον Κορέια: «Έχουμε μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή. Του είχαμε ξεκαθαρίσει τις προθέσεις μας πως τον θέλουμε να είναι μαζί μας και την επόμενη χρονιά. Ο Κορέια είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, σεβάστηκε την επιθυμία μας και θα είναι εκεί μαζί μας για να δίνει τον καλύτερο του εαυτό».

Για τα διαρκείας και για την παρουσίαση στις 19 Ιουλίου: «Στο γήπεδο μας είναι η πρώτη προπόνηση και παρουσίαση του ρόστερ της ομάδας μας. Από εκεί και πέρα θα υπάρχει ένα φιλικό δίτερμα για να δει και τους ποδοσφαιριστές μας ο κόσμος της ομάδας. Θα είναι ανοικτή και η μπουτίκ της ομάδας. Έχει ξεκινήσει και η διάθεση των διαρκείας. Ξεκινήσαμε πολύ ενθαρρυντικά και καλούμε τον κόσμο να βγάλει το εισιτήριο διαρκείας του. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτή και τον θέλουμε δίπλα μας».

Για το Αμμόχωστος: «Έχει διευθετηθεί και το θέμα με το κλειστό κύκλωμα. Το γήπεδο αναβαθμίζεται καθημερινά. Δουλεύουμε με συγκεκριμένο πλάνο πάνω στο θέμα αυτό αφού γίνονται έργα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X