ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πουρσαϊτίδης: « Στο τέλος πάλι καλά που δεν χάσαμε»

Δηλώσεις του προπονητή της Νέας Σαλαμίνας

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ικανοποιημένος για τον βαθμό ο προπονητής των ερυθρόλευκων, έδωσε συγχαρητήρια στον Ηλία για την δουλειά που κάνει και τόνισε ότι θα το παλέψει στον επαναληπτικό με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

« Ήρθαμε στο ΑΡΕΝΑ με μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο αλλά θέλαμε να κερδίσουμε, ξέροντας ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δυστυχώς εκεί που ήμασταν από τα φαβορί δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε τις νίκες. Ελέγξαμε σχετικά τον αντίπαλο, τον αφήσαμε μακριά από την εστία μας. Παίξαμε ορθόδοξο ποδόσφαιρο αλλά μας έλειψε το γκολ. Στο τέλος πάλι καλά που δεν χάσαμε. Όταν χάνεις τόσες πολλές ευκαιρίες, σε τιμωρεί η μπάλα. Θα ξεκουραστούμε και το μυαλό μας θα είναι στο κύπελλο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα, παιχνίδι με παιχνίδι βλέπουμε ότι αγκαλιάζει την προσπάθεια. Συγχαρητήρια στον Ηλία, κάνει πολύ καλύτερη δουλειά από τους προηγούμενους».

Αποτελεί προσωπική δικαίωση ότι επέστρεψε ο κόσμος;

« Δεν είναι δικαίωση για κανένα προπονητή όταν ο κόσμος επιστρέφει στο γήπεδο. Η δικαίωση είναι για τους ποδοσφαιριστές. Η Νέα Σαλαμίνα έχει πολύ κόσμο. Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν είχε αγκαλιάσει αρκετά ο κόσμος. Είμαστε μια ομάδα που έχει υγεία, παίζουν Κύπριοι από τις ακαδημίες, πουλάμε... Το μόνο που λείπει είναι ο κόσμος».

Πως βλέπετε τον επαναληπτικό;

« Είναι ένα παιχνίδι το οποίο μετά τον πρώτο αγώνα μας δίνει αρκετές ελπίδες. Να μην ξεχνάμε ότι παίζουμε με ένα μεγάλο αντίπαλο. Όσο άσχημα και αν πήγε σήμερα, παραμένει μια μεγάλη ομάδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X