ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Χειρότερη δεν γίνεται

Εμφάνιση προς αποφυγή πραγματοποίησαν χθες οι «ερυθρόλευκοι » που πήραν ένα βαθμό

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Μακράν τη χειρότερη της φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε χθες στο Μακάρειο η Νέα Σαλαμίνα με αντίπαλο τη Δόξα, που επειδή ούτε αυτή έπαιξε ποδόσφαιρο όσοι είδαν το χθεσινό ματς είτε από το γήπεδο, είτε απο την  τηλεόραση, το πιθανότερο είναι ότι το μετάνιωσαν πικρά.  

Εννοείται ότι δε συμμεριζόμαστε σε καμία περίπτωση τν δήλωση του Σάββα Πουρσαιτίδη που μεταξύ άλλων είπε: «Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά».

Η ομάδα ήταν νωθρή, χωρίς κίνηση χωρίς ταχύτητα χωρίς πρωτοβουλίες και φυσικά, σχεδόν χωρίς, ευκαιρίες

Η ομάδα που είδαμε χθες στο Μακάρειο που με την άγονη ισοπαλία ανέβηκε στους 10 βαθμούς δεν έμοιαζε, ούτε στις φανέλες με την ομάδα που είδαμε για 65 λεπτά στο ματς με το ΑΠΟΕΛ.

Το γεγονός ότι το ένα ματς έγινε Δευτέρα και το άλλο Παρασκευή, ίσως να διαδραμάτισε κάποιο ρόλο στη διαφορά της εικόνας.

Όμως αυτό δεν ισχύει απόλυτα. Η ομάδα ήταν νωθρή, χωρίς κίνηση, χωρίς ταχύτητα, χωρίς πρωτοβουλίες και φυσικά, σχεδόν χωρίς, ευκαιρίες.

Εκείνο που έκανε περισσότερη εντύπωση ήταν ότι το φαινόμενο ήταν καθολικό με εξαίρεση έναν παίκτη.

Το Μπενζιαμάν Λαμπότ που ανεβάζει συνεχώς απόδοση.

Ο κόσμος της ομάδας θέλει να πιστεύει ότι το ψεσινό…κακό ήταν μια παρένθεση. Με βάση το τι έχουμε δει συνολικά από την ομάδα εκτιμούμε ότι αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X