ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μεταγραφές μέχρι και την 30η Σεπτεμβρίου!

Οι ομάδες έχουν ακόμα… τρία παράθυρα για ενίσχυση. Τι ισχύει με άνεργους, δανεικούς και καταλόγους.

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Έκλεισε χθες τα μεσάνυχτα η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος, δεν έκλεισε όμως το παράθυρο για ενίσχυση. Ή καλύτερα τα παράθυρα. Τα μεσάνυχτα εξέπνευσε η προθεσμία που είχαν οι ομάδες για να εγγράψουν ποδοσφαιριστές στο δυναμικό τους με κανονική μεταγραφή.

Ωστόσο, μετά και τις αποφάσεις που λήφθηκαν από την ΚΟΠ για αναπροσαρμογή της μεταγραφικής περιόδου ελέω πανδημίας, υπάρχει η δυνατότητα να ενισχύσουν κι άλλο τα ρόστερ τους μέχρι το τέλος του μήνα.

ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ

Από σήμερα και μέχρι το ερχόμενο Σάββατο (19/9), υπάρχει δυνατότητα εγγραφής άνεργων ποδοσφαιριστών. Άνεργος θεωρείται οποιοσδήποτε παίκτης έμεινε ελεύθερος μέχρι την 15η Σεπτεμβρίου και δεν είχε αποκτηθεί από την (πρώην) ομάδα του στην φετινή μεταγραφική περίοδο.

Εάν η μεταγραφή ολοκληρωθεί έγκαιρα και δηλωθεί στην ΚΟΠ μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, τότε ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής θα έχιε δικαίωμα να αγωνιστεί στην 4η αγωνιστική. Από την άλλη, αν η μεταγραφή ολοκληρωθεί από το μεσημέρι της Παρασκευής μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, τότε θα μπορεί να αγωνιστεί στην 5η αγωνιστική.

ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ Α'

Στις 19/9 λοιπόν τελειώνουν οι μεταγραφές των ανέργων. Παραμένει όμως ανοικτό το παράθυρο για ενίσχυση, αφού η ομάδα θα έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου. Εκείνη την ημέρα θα δηλώσουν στην Ομοσπονδία τον Κατάλογο Α’, ο οποίος θα είναι και ο τελικός μέχρι τον Ιανουάριο του 2021.

ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ Β' 

Και κάπως έτσι φτάνουμε στο τελευταίο μεταγραφικό παράθυρο. Από τις 26 Σεπτεμβρίου μέχρι το τέλος του μήνα οι ομάδες θα έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού ποδοσφαιριστές για τον Κατάλογο Β’ (παίκτες που γεννήθηκαν από την 1/1/1998 και μετά).
Και κάτι μου λέει ότι θα φτάσουμε μέχρι και την τελευταία ημέρα του μήνα θα τρέχουν να διορθώσουν τα… κακώς έχοντα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ανδρέας Βιολάρης

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση