ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μεταγραφές - Κύπρος: Τελευταία μέρα για άνεργους

Ολοκληρώνεται το παράθυρο για ποδοσφαιριστές χωρίς ομάδα

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος στο νησί μας να έχει ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου, όμως υπάρχουν επιπλέον παραθυράκια, τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν οι ομάδες μας αν θέλουν να ενισχυθούν. Αυτά αφορούν τους άνεργους ποδοσφαιριστές αλλά και τους δανεικούς ποδοσφαιριστές από Κυπριακές ομάδες.

Ξεκινώντας με την πρώτη κατηγορία, δηλαδή τους άνεργους ποδοσφαιριστές σήμερα είναι η τελευταία εγγραφής τους. Σύμφωνα με την προκήρυξη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) «άνεργοι Ποδοσφαιριστές μπορούν να εγγράφονται μόνο από τις 01.09.2021 μέχρι τις 03.09.2021».

Βέβαια, άνεργος ποδοσφαιριστής θεωρείται ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής δεν έχει εγγραφεί στον κατάλογο μιας ομάδας ή λάβει μεταγραφή κατά τη διάρκεια της μεταγραφική περιόδου. Πιο απλά, ποδοσφαιριστής που έμεινε ελεύθερος πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου και δεν βρίσκεται εγγεγραμμένος στο ρόστερ μιας ομάδας

Από εκεί και πέρα το μεταγραφικό παράθυρο για δανεικούς ποδοσφαιριστές από Κυπριακή ομάδα είναι ανοιχτό μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου για τον κατάλογο Α’ και μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου για τον κατάλογο Β’.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση