ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μεταγραφές - Κύπρος: Παίρνει παράταση το «deadline»

Μέχρι πότε θα έχουν δικαίωμα οι ομάδες μας να προβούν σε προσθήκες

Έτοιμη να συνεδριάσει για το θέμα παράτασης της μεταγραφικής περιόδου είναι η ΚΟΠ.

Ένα θέμα που έχει συζητηθεί τις προηγούμενες ημέρες και όπως όλα δείχνουν θα γίνει πράξη μιας και η εν λόγω αλλαγή έχει ήδη περαστεί στο διεθνές σύστημα των μεταγραφών της FIFA, με την υποσημείωση πως η εισήγηση θα περάσει από το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΠ.

Με τη σειρά της η εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας θα συνεδριάσει μέσα του Ιούνη για να ψηφίσει για το θέμα της παράτασης της μεταγραφικής για ακόμα 15 ημέρες.

Ως εκ τούτου, σε περίπτωση που ψηφιστεί η εν λόγω αλλαγή, το μεταγραφικό παράθυρο του καλοκαιριού θα «κλείσει» στις 15 Σεπτεμβρίου και όχι στις 31 Αυγούστου.

Όπως προκύπτει, το όλο θέμα είναι περισσότερο τυπικής διαδικασίας αφού η ΚΟΠ θέλει να δώσει την ευκαιρία στις ομάδες να προσεγγίσουν ποδοσφαιριστές την περίοδο που αυτοί ρίχνουν τις απαιτήσεις τους και είναι ευκολότερο να κατηφορίσουν στο νησί μας.

Επιπρόσθετα, σε περίπτωση που πάρει παράταση το μεταγραφικό «παράθυρο» τότε θα συμβαδίζει με τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, πράγμα που θα δώσει το δικαίωμα στις ομάδες μας να συνομιλήσουν με ποδοσφαιριστές που παραμένουν ελεύθεροι μέχρι εκείνη την χρονική στιγμή.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση