ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ματσάρα Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ με σούπερ αποδόσεις και πολλές στοιχηματικές επιλογές στην Megabet Plus

Το παρών κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Η ματσάρα Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ δεσπόζει από τους αγώνες της Κυριακής για την τρίτη αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus.

H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΑΕΖ - Άρης, η επιλογή για νίκη της ΑΕΖ δίνει 9.20, ενώ για νίκη του Άρη δίνει 1.22. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.00. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.58, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.18. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.15.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΕΖ - ΆΡΗΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Απόλλων - Καρμιώτισσα, η επιλογή για νίκη του Απόλλωνα δίνει 1.38, ενώ για νίκη της Καρμιώτισσας δίνει 6.40. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.00. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.70, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.00. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.96.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΠΟΛΛΩΝ - ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ, η επιλογή για νίκη της Ομόνοιας δίνει 2.70, ενώ για νίκη του ΑΠΟΕΛ δίνει 2.30. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.10. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.98, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.71. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.81.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΠΟΕΛ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση