ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κυριάκου: «Με πλησίασαν 2-3 ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρώην πλεόν ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο Κύπριος ποδοσφαιριστής, Βαγγέλης Κυριάκου.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Δεν είναι αυτό που θέλαμε, έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Τα πράγματα όμως δυσκολεύουν για τις μικρομεσαίες ομάδες. Προχωράμε βλέπουμε την επόμενη μέρα, σαν ποδοσφαιριστές. Είναι καλοκαίρι, ξέρετε πως πάει, οι ποδοσφαιριστές ψάχνονται όπως και εγώ. Έχουμε κάποιες προτάσεις και τις αξιολογούμε μαζί με το μάνατζερ μου για να πάρουμε την καλύτερη απόφαση».

Για το ότι κυκλοφορεί ως ελεύθερος: «Εκτός του ότι η ομάδα υποβιβάστηκε, τελείωνε και το συμβόλαιο μου».

Αν εξετάζει προτάσεις: «Με έχουν πλησιάσει 2-3 ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους, δεν έχω αποφασίσει όμως. Έχω αρκετές προτάσεις από το Β’ γκρουπ τις οποίες επίσης αξιολογώ. Πρόσφατα ήρθαν και κάποιες από το εξωτερικό, εκτός Ελλάδας προς το παρών. Πρέπει να δούμε αν αξίζει να φύγω. Ενδιαφέρον υπάρχει όμως αν δεν υπογράψεις δεν υπάρχει κάτι επίσημο».

Ποια η θέση του: «Τερματοφύλακας και καθαρόαιμος επιθετικός είναι οι μόνες θέσεις που δεν έπαιξα. Η βασική μου θέση είναι δεξί μπακ».

Για την ΑΕΛ: «Από την ΑΕΛ τα τελευταία χρονιά είχαμε συζητήσεις και κάποιο ενδιαφέρον, όμως το τελευταίο καιρό με τις πολλές αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο τα πράγματα έμειναν στάσιμα».

Για τους στόχους του: «Σίγουρα θέλω να παίξω σε μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους, ακόμη καλύτερα αν παίζει και στην Ευρώπη. Απλώς θέλω να αξιολογήσω τις προτάσεις και να δω ποια ομάδα έχει το καλύτερο πλάνο για μένα. Θέλω να πάω κάπου να παίζω».

Πότε αναμένεται να πάρει την απόφαση του: «Μακάρι να την έχω σήμερα, όσο πιο σύντομα τόσο το καλύτερο. Αυτό όμως δεν είναι το στο χέρι μου, είναι από τις ομάδες και το μάνατζερ να δούμε τι θα αποφασίσουμε. Το ιδανικό είναι σε μια με δύο εβδομάδες να έχω αποφασίσει».

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

Άρης: Στόπερ;

Άρης: Στόπερ;

Η επιβεβαίωση του φόβου… και ο αμείλικτος νόμος του ποδοσφαίρου
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΡΗΣ