ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κυπριακή ομάδα προς πώληση από διεθνή οίκο

Αγγελία στην ιστοσελίδα mergercrop με άρωμα Κυπριακού ποδοσφαίρου

Αγγελία η οποία αναφέρει πως ομάδα πρώτης κατηγορίας στην Κύπρο είναι προς πώληση, ψάχνοντας ουσιαστικά για επενδυτή έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας «mergerscorp». Πρόκειται για αγγελία η οποία αναρτήθηκε στις 24 Ιουνίου και η οποία έχει ανανεωθεί πριν από μερικές μέρες και συγκεκριμένα στις 2 Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων πρόκειται για μια από τις πιο πετυχημένες ομάδες του νησιού κι ότι η συμφωνία της εν λόγω ομάδας με το σωματείο ανανεώνεται κάθε πέντε χρόνια.

Επίσης σύμφωνα με την αγγελία, ο σύλλογος στεγάζει κι άλλα αθλήματα πέραν του ποδοσφαίρου, όπως καλαθόσφαιρα, πετόσφαιρα, φούτσαλ, μπόουλινγκ, τοξοβολία πινγκ πονγκ, ποδηλασία, κολύμβηση και υδατοσφαίριση (water polo).

Άλλη μια πληροφορία που παρατίθεται είναι πως το γήπεδο στο οποίο αγωνίζεται αυτή η ομάδα χωράει πάνω από 15 χιλιάδες οπαδούς ενώ χρησιμοποιείται ως έδρα και από τον μεγάλο αντίπαλο της (ομάδα της ίδιας πόλης).

Αναφέρεται ακόμη πως η συγκεκριμένη ομάδα κατέγραψε πετυχημένες πωλήσεις παικτών σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα, έχει επιτυχημένο ιστορικό στην Ευρώπη, πολύ μεγάλη μάζα οπαδών και γη για να κτίσει ιδιόκτητο γήπεδο.

Ποια είναι η MergersCorp

Ο διεθνής οίκος «MergersCorp» ο οποίος ανάρτησε τη συγκεκριμένη αγγελία προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες για θέματα επενδύσεων και συναλλαγών, συγχωνεύσεις και εξαγορές, εξυπηρετώντας πελάτες από όλο τον κόσμο. Έχει γραφεία στην Αμερική και σε άλλες 21 χώρες, μεταξύ των οποίων Αγγλία, Ισραήλ, Ρωσία, Ισπανία και Σαουδική Αραβία.

Παρέχει ακόμη μια σειρά από υπηρεσίες επενδύσεων σε επιχειρήσεις, σε μεσαίες επιχειρήσεις, όπως εκτέλεση και δημιουργία συναλλαγών, αποτίμηση περιουσιακών στοιχείων, επιχειρηματικά σχέδια και χρηματοοικονομικά μοντέλα.

Στόχος της όπως αναγράφει στην ιστοσελίδα της να βοηθήσει τις εταιρείες είτε στην αγορά νέων εταιρειών είτε στην πώληση τους σε άλλες εταιρείες με τον πιο ομαλό και αποτελσματικό τρόπο.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση