ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κρίνονται απ’ την τύχη τους!

Οι επόμενες αγωνιστικές κρίνουν την κάθοδο των ξένων διαιτητών

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Δεν υπάρχει καμία οριστική απόφαση για κάθοδο ξένων διαιτητών στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, όπως τουλάχιστον τονίζουν υψηλά υστάμενα στελέχη εντός της Ομοσπονδίας. Η απόδοση των διαιτητών στις επόμενες αγωνιστικές αναμένεται να καθορίσει τις όποιες πιθανές εξελίξεις.

«Η δική σας απόδοση, θα κρίνει εάν θα εισακούσουμε ή όχι τις προτροπές που γίνονται για να καλέσουμε ξένους διαιτητές. Βοηθήστε μας, για να μην αναγκαστούμε εξ αντικειμένου να λάβουμε μέτρα που μπορούν να εκληφθούν και ως προσβολή για την Κυπριακή διαιτησία», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κούμας πριν από λίγες μέρες και εξ’ όσων φαίνεται τίποτα δεν διαφοροποιεί ως προς το να έρθουν ή όχι ξένοι διαιτητές.

Το ενδεχόμενο να πάμε στα μπαράζ με ξένους ρεφ είναι με υπαρκτό και υπό εξέταση ωστόσο οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η τοποθέτηση του Κούμα δεν είναι τυχαία. Αντιθέτως φαίνεται να υπερασπίζεται μέχρι στιγμής την άποψή του παρακολουθώντας την απόδοση των διαιτητών μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου. Συνεπώς με λίγα λόγια, οι ίδιοι διαιτητές κρίνονται και ακολούθως κρίνουν την τύχη τους. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X