ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΚΟΠ για τελικό κυπέλλου: «Ανανεώνονται αυτόματα τα συμβόλαια...»

Ανακοίνωση από την Ομοσπονδία

Ανακοίνωση από την ΚΟΠ αναφορικά με τον τελικό Κυπέλλου που είναι ορισμένος για τις 3 Ιουνίου και τον σάλο που έχει δημιουργηθεί με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

Η Ομοσπονδία διευκρινίζει πως, σύμφωνα με τους «Κανονισμούς Εγγραφών – Μεταγραφών», όλα τα συμβόλαια ανανεώνονται αυτόματα μέχρι και την επόμενη ημέρα της λήξης της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η Ανακοίνωση:

«Αναφορικά με τον ορισμό του τελικού Κυπέλλου Coca – Cola στις 3 Ιουνίου και για αποφυγή δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων σε σχέση με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, η ΚΟΠ διευκρινίζει πως, σύμφωνα τους «Κανονισμούς Εγγραφών – Μεταγραφών», όλα τα συμβόλαια ανανεώνονται αυτόματα μέχρι και την επόμενη ημέρα της λήξης της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η ΚΟΠ διευκρινίζει πως βάσει των αναγκών που δημιουργήθηκαν για ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Cyta και τη συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola μιας ομάδας από τον Α’ όμιλο και μιας ομάδας από το Β’ όμιλο, η μοναδική διαθέσιμη ημερομηνία για να διεξαχθεί ο τελικός είναι η 3η Ιουνίου.

Πιο κάτω, ο σχετικός κανονισμός:

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση