ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
15° Λευκωσία,
22 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

ΚΟΑ: Σημαντική ανακοίνωση για την Κάρτα Φιλάθλου

Ενημέρωση από τον κυπριακό οργανισμό αθλητισμού

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΚΟΑ, που ενημερώνει πως με αφορμή το περιστατικό πιθανής παραβίασης προσωπικών δεδομένων, προέβη σε μια σειρά προληπτικών μέτρων, μεταξύ των οποίων και σε αντικατάσταση αριθμού Καρτών Φιλάθλου.

Αναλυτικά:

Στα πλαίσια εφαρμογής επιπλέον μέτρων ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων των κατόχων κάρτας φιλάθλου και σε συνέχεια του περιστατικού πιθανής παραβίασης προσωπικών δεδομένων, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού προβαίνει σε μια σειρά προληπτικών μέτρων, μεταξύ των οποίων και σε αντικατάσταση αριθμού Καρτών Φιλάθλου. Συγκεκριμένα ο ΚΟΑ προχώρησε σε ακύρωση της υφιστάμενης και σε επανέκδοση νέας Κάρτας Φιλάθλου, των ατόμων των οποίων τα προσωπικά δεδομένα πιθανό να έχουν παραβιαστεί από τις ιστοσελίδες έκδοσης των εισιτηρίων των ομάδων. Συγκεκριμένα η αντικατάσταση της Κάρτας Φιλάθλου αφορά στα άτομα που είχαν εκδώσει εισιτήρια για τον αγώνα της Ομόνοιας με τη Dinamo Zagreb, καθώς και αριθμό ατόμων που έχουν εκδώσει εισιτήρια διαρκείας του ΑΠΟΕΛ.

Η ενημέρωση των επηρεαζομένων ατόμων πραγματοποιείται μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που έχουν καταχωρήσει οι κάτοχοι των καρτών και συγκεκριμένα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή μέσω τηλεφώνου σε περίπτωση που το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δεν είναι καταχωρημένο στο σύστημα.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Με κλειστά μάτια…

ΑΕΛ: Με κλειστά μάτια…

Εμπνεύσεις ή αν προτιμάτε «κομπίνες» που δούλεψαν αρκετά στις προπονήσεις
Χρίστος Θεοχάρους
 |  ΑΕΛ