ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
25 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Τσίρειο: Κίνδυνος για άμεσο κλείσιμο των κερκίδων

Ξαφνικά εμπόδια και πιθανότητα να μην διεξαχθεί ξανά ποδοσφαιρικός αγώνας στην παρουσία κόσμου

24sports team

info@24sports.com.cy

Σημαντικό πρόβλημα φαίνεται πως προκύπτει με το Τσίρειο Στάδιο, με τον ΓΣΟ που έχει την ευθύνη να προσκαλεί τα ΜΜΕ σε δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα «Κλείσιμο Τσιρείου σταδίου για ποδοσφαιρικούς αγώνες». Η δημοσιογραφική διάσκεψη, είναι προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη (9/12) το μεσημέρι στις 12:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο ΓΣΟ.

«Θέμα: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΣΙΡΕΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. Σας προσκαλούμε σε δημοσιογραφική διάσκεψη που θα λάβει χώρα αύριο Πέμπτη 9/12/2021 και ώρα 12:00μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο ΓΣΟ, στο Τσίρειο Στάδιο, σχετικά με το πιο πάνω θέμα», σημειώνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προκύπτει θέμα με την ασφαλιστική εταιρεία που έχει την ευθύνη για την ασφάλεια στο Τσίρειο Στάδιο, η οποία θα ακυρώσει τη συμφωνία με τον ΓΣΟ, λόγω των προβλημάτων στατικότητας που έχει το γήπεδο (η θέση του ΓΣΟ είναι ότι δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα). Το κλείσιμο θα αφορά στις κερκίδες και δεν θα διεξάγονται αγώνες εν τη παρουσία θεατών και τα ματς θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, αν όντως ειναι τόσο σοβαρό το θ΄έμα και δεν επιλυθεί

Θέμα επίσης υπάρχει και με τον φωτισμό του γηπέδου, κάτι το οποίο δεν είναι τωρινό, αλλά χρονολογείται.

Τα προβλήματα που αναφέρουμε πιο πάνω, κυρίως αυτό με την ασφάλεια, είναι πολύ σημαντικά και αν δεν βρεθεί λύση, τότε το Τσίρειο θα κλείσει άμεσα τις πύλες του για τον κόσμο σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, εξέλιξη που θα αναγκάσει τις τρεις ομάδες της πόλης, ΑΕΛ, Απόλλωνα και Άρη να αγωνίζονται μπροστά από άδειες κερκίδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση