ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάρτα Φιλάθλου: Ετοιμάζεται πρόταση για αναστολή του νόμου

Η πρόταση θα παραπεφθεί την ερχόμενη Τετάρτη στην επιτροπή Νομικών της Βουλής για συζήτηση.

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Φιλοξενούμενοι στην εκπομπή του ΡΙΚ «Από μέρα σε μέρα» ήταν οι βουλευτές Γιώργος Γεωργίου (ΔΗΣΥ), Άριστος Δαμιανού (ΑΚΕΛ) και Πανίκος Λεωνίδου (ΔΗΚΟ), οι οποίοι συζήτησαν για την κάρτα φιλάθλου.

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ ανέφερε ότι υπάρχει πρόταση για αναστολή του νόμου μέχρι τον Δεκέμβριο, η οποία θα παραπεφθεί την ερχόμενη Τετάρτη στην επιτροπή Νομικών της Βουλής για συζήτηση.

Η τοποθέτηση του κ. Γεωργίου:

«Η νομοθεσία δεν εφαρμόζεται ως έχει ψηφιστεί. Βασικές πρόνοιες της νομοθεσίας δεν εφαρμόζονται. Ενόψει του γεγονότος ότι δεν υπάρχει ο χρόνος για οποιεσδήποτε τροπολογίες, υπάρχει πρόταση, η οποία φαίνεται ότι είναι ομόφωνη, η επιτροπή να ετοιμάσει μια σχετική πρόταση νόμου για αναστολή εφαρμογής της σχετικής πρόνοιας της νομοθεσίας με χρονικό ορίζοντα τον Δεκέμβριο του 2019. Η πρόταση θα κατατεθεί την ερχόμενη Παρασκευή και θα παραπεμφθεί την ερχόμενη Τετάρτη για συζήτηση στην επιτροπή Νομικών».

Η πρόταση για αναστολή της εφαρμογής του νόμου για την κάρτα φιλάθλου αναμένεται να πάει προς ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής πριν τις 13 Ιουλίου. 

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X