ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Χτύπησε την πόρτα για Καρέλη η Καρμιώτισσα»

«Ανεπιβεβαίωτη φημολογία ότι τον κοιτά και η Ανόρθωση»

Στο στόχαστρο της Καρμιώτισσας φέρει τον Νίκο Καρέλη δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sportime.gr, που σημειώνει επίσης ότι φημολογία για τον Ελλαδίτη είχε αναπτυχθεί και για την Ανόρθωση, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

Ο Παναιτωλικός έχει 0/4 στις ανανεώσεις και ο μοναδικός που έχει απομείνει χωρίς ομάδα είναι ο Νίκος Καρέλης. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχει προτάσεις.

Αρχικά επιθετικό ψάχνει σχεδόν κάθε κλαμπ τα καλοκαίρια. Συνεπώς ευκαιρίες προκύπτουν σχετικά εύκολα. Ταυτόχρονα, ο Παναιτωλικός του έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης και οι επαφές συνεχίζονται. Οι Αγρινιώτες έχουν ανέβει από το αρχικό ποσό που έδιναν και ο παίκτης έχει πέσει. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμη η απόσταση που τους χωρίζει είναι σεβαστή.

Με τα τωρινά δεδομένα Παναιτωλικός και Καρέλης δεν έχουν δώσει τα χέρια για 30.000 ευρώ. Ούτε λίγα είναι ούτε πολλά αυτά τα χρήματα για να χαλάσει ένα deal. Εάν γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, οι υπογραφές θα πέσουν.

Ο Λεβαδειακός τον «τσέκαρε», αλλά χωρίς μεγάλη διάθεση να ανέβει πολύ, ενώ ακούστηκαν και διάφορα σενάρια για εξωτερικό. Υπήρξε μία φημολογία στην Κύπρο πως τον κοιτάει η Ανόρθωση, χωρίς αυτό να επιβεβαιώνεται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr η Καρμιώτισσα του έχει χτυπήσει την πόρτα. Σε πρώτη φάση τα χρήματα που του δίνει είναι περίπου ίδια με αυτά των Αγρινιωτών.

Τέλος, μετά το διαζύγιο με τον Ροτζέριο Τουράμ ο Ιωνικός τον έχει στη λίστα του. Στη Νίκαια δεν έχουν αποφασίσει ποιος θα αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο. Αρέσει, πάντως, ο 30χρονος Ηρακλειώτης, όπως αρέσουν και άλλοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση