ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοφή: «Για ό,τι καλύτερο με ΑΠΟΕΛ»

Έτοιμη η Καρμιώτισσα για το νέο πρωτάθλημα

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο αρχηγός της Καρμιώτισσας Άλκης Χριστοφή.

Αναλυτικά τι δήλωσε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου:

Για το νέο πρωτάθλημα:«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην Α΄Κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε. Είναι διαφορετικό να έχεις το δικό σου γήπεδο, αλλά είναι δύσκολο στην Κύπρο. Θα παίζουμε στην Πάφο. Στόχος μας είναι να το κάνουμε έδρα. Είμαστε πιο έμπειροι και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Θα είναι περίεργο πρωτάθλημα, δεν υπάρχει εύκολος και δύσκολος αντίπαλος».

Για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ: «Σίγουρα εμείς θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά και στο τέλος θα κάνουμε τη σούμα για να μείνουμε στην κατηγορία. Το πρωτάθλημα είναι διαφορετικό με αυτό που ζούμε. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα πάμε για ό, τι καλύτερο με τον ΑΠΟΕΛ. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για την προετοιμασία: «Ήρθαν αρκετοί παίκτες, έμειναν και πολλοί από πέρσι. Έγινε μια πολύ καλή προετοιμασία, δουλέψαμε σκληρά και είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα».

Για τα πρωτόκολλα της ΚΟΠ για τον κορωνοϊό: «Έχουμε καταλάβει τα πρωτόκολλα και πρέπει να ενεργούμε σωστά και να προσέχουμε. Πάνω από όλα είναι η υγεία μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X