ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ξιαρής: «Σκεφτόμαστε Λάρνακα και Πάφο για την έδρα μας»

Δηλώσεις του επί του τύπου εκπρόσωπου της Καρμιώτισσας

Με τη νέα σεζόν η Καρμιώτισσα θα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία και το ερωτηματικό που υπάρχει αφορά την έδρα της. Η ομάδα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το Τσίρειο στάδιο καθώς υπάρχει συμφωνία με ΑΕΛ, Απόλλωνα και Άρη. Ως εκ τούτου η Καρμιώτισσα είναι η ομάδα που θα μετακομίσει εκτός Λεμεσού. Στο πλαίσιο αυτό, ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Καρμιώτισσας, Ανδρόνικος Ξιαρής, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Ονησίφορο Σταύρου και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την πορεία της Καρμιώτισσας: «Η φετινή πορεία της Καρμιώτισσας ήταν πολύ καλή. Χτίσαμε ομάδα για τα ψηλά και πετύχαμε τους στόχους μας έστω και με τη διακοπή. Πιστεύω πως αν συνεχίζαμε η Καρμιώτισσα θα ήταν μια απ’ τις δυο ομάδες που θα ανέβαιναν».

Για τον προπονητή: «Ήδη συμφωνήσαμε με τον Χρύση Μιχαήλ και μίλησε με τη διοίκηση για το μπάτζετ. Ήδη αξιολογεί ποδοσφαιριστές και αυτό που πρέπει να γίνει αυτή την εβδομάδα είναι να ξεκαθαρίσει το ρόστερ, ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν».

Για τον προϋπολογισμό: «Εντάξει σχετικό το πολύ μεγαλύτερος ο προϋπολογισμός καθώς ο κορωνοϊός έχει αλλάξει πολλά. Σίγουρα θα είναι μεγαλύτερος από πέρυσι αλλά μην φανταζόμαστε για τεράστιες διαφορές».

Για το Τσίρειο και το γεγονός πως δεν μπορεί να το δηλώσει ως έδρα: «Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Μια πόλη των 100 χιλιάδων έχει μόνο 1 γήπεδο πρώτης κατηγορίας. Βλέπουμε Πάφο και Λάρνακα. Δεν έχουμε καταλήξει, αλλά σύντομα θα ξεκαθαρίσει. Αρχές της άλλης εβδομάδας. Βρισκόμαστε σε στάδιο διαβουλεύσεων και εντός της επόμενης εβδομάδας θα δηλώσουμε την έδρα μας».

Για το στόχο στην επόμενη σεζόν: «Πέφτουν τέσσερις ομάδες. Οι ομάδες που ανεβαίνουν απ’ την δεύτερη στην πρώτη είναι συνήθως φαβορί. Εμείς θα το παλέψουμε και ο στόχος μας είναι η παραμονή».

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση