ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χατζηβασίλης: «Ήρθε η ώρα του Απόλλωνα»

Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της Καρμιώτισσας

Πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Β' κατηγορίας είναι τη δεδομένη στιγμή ο Γιάννης Χατζηβασίλης και αποτελεί σημαντική μονάδα στη μάχη που δίνει η Καρμιώτισσα για άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Στο πλαίσιο αυτό παραχώρησε δηλώσεις στον  ΣΠΟΡ FM 95.0 «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους. Παράλληλα ο Κύπριος  επιθετικός μίλησε για τη μάχη του τίτλου στην πρώτη κατηγορία αλλά την Εθνική.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την παρουσία του: «Είναι η πιο παραγωγική μου χρονιά. Να δούμε που θα καταλήξει η χρονιά».

Για την πορεία της Καρμιώτισσας: «Δείχνει σταθερότητα η ομάδα, έχει καλές μονάδες και δίκαια βρίσκεται σε αυτή τη θέση».

Για τον στόχο της ανόδου: «Η ομάδα βρίσκεται στο στόχο της, είναι στο +4 από την 5η θέση και όλα είναι στα πόδια μας».

Για τον αγώνα της Εθνικής με την Εσθονία: «Με τα τελευταία αποτελέσματα, όλοι έχουν απογοητευτεί. Τα δύο παιχνίδια με Εσθονία, θα πρέπει να αποτελέσουν μια νέα αρχή. Είναι στα μέτρα μας για να τα καταφέρουμε. Είναι μια καλή ευκαιρία για νέα αρχή και να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Αλίμονο αν δεν μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την παραμονή μας σε αγώνες με την Εσθονία. Αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει, θα κερδίσουμε».

Για τη μάχη του τίτλου στην Α’ Κατηγορία: «Ήρθε η ώρα του Απόλλωνα. Η ομάδα βρίσκεται μέσα στο στόχο της. Το θέμα είναι ότι όλες οι ομάδες χάνουν βαθμούς. Είναι αμφίρροπα όλα τα παιχνίδια και η διαφορά δύσκολα θα καλυφθεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση