ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χατζηβασίλης: «Δεν έχω συμβόλαιο και δεν μου έγινε κρούση ακόμη»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας, Γιάννης Χατζηβασίλης.

Αναλυτικά:

Για την Εθνική: «Κάθε αρχή και δύσκολη αλλά από την άλλη ίσως να είναι μια ευκαιρία για μια επανεκκίνηση για την Εθνική μας. Αν δεν κάνω λάθος από την χρονιά που ήταν ο Χριστοδούλου προπονητής, από τότε δεν έχουμε κάνει κάτι αξιοσημείωτο, χωρίς καμία συνέχεια»

Για τους αντιπάλους της Εθνικής: «Δεν υπάρχει κάποιο φόβητρο, όταν είσαι Κύπρος θα είσαι το αουτσάιντερ , αλλά ειδικά στην έδρα μας πρέπει να παίρνουμε την νίκη. Υπάρχει το υλικό, δεν ξέρω που τα χάνουμε και μένουμε πάντα πίσω. Ήταν αρκετό καλό παιχνίδι με την Εσθονία, είναι διαφορετικές ομάδες όμως. Φτάνει να βρούμε τον τρόπο για μια καλή εμφάνιση και νίκη. Όλα αρχίζουν από την άμυνα, όταν κρατάς και το 0 υποχρεωτικά η άλλη ομάδα θα ανοιχτεί και κάπου εκεί θα βρεις τον τρόπο να σκοράρεις».

Αν έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κύριου Κωστένογλου: «Για να μην είμαι στην κλήση μάλλον όχι. Έκανα καλή χρονιά θεωρώ, είναι δύσκολο να πάρει κλήση παίχτης από δεύτερη κατηγορία. Θα ήθελα να είμαι στις επιλογές, δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στην ομάδα που αγωνίζομαι, από εκεί και πέρα βλέπουμε τι θα γίνει. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που δεν θέλει να αγωνιστεί στην Ενική. Από την δεύτερη κατηγορία, ίσως το επίπεδο να το θεωρούν πιο χαμηλό ή για άλλους λόγους να μην υπάρχει αυτή η δυνατότητα».

Αν θα είναι στην Καρμιώτισσα: «Τίποτα δεν είναι σίγουρο, το ενδιαφέρον υπάρχει και από άλλες ομάδες, δεν έχω συμβόλαιο, δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση, υπάρχει μια καθυστέρηση με τον επενδυτή, ψάχνουν προπονητή και τεχνικό διευθυντή. Περιμένω να δω όλες τις προτάσεις που έχω, και να δω τι είναι καλύτερο για έμενα, να έχω λεπτά συμμετοχής δηλαδή και να αγωνίζομαι στην πρώτη κατηγορία».

Για την Καρμιώτισσα: «Υπήρξε έντονη αμφισβήτηση αλλά μέσα από την δουλειά μας, αποδείξαμε σε όλους ότι μπορούσαμε. Έγινε μια πολύ καλή δουλειά από τον Άγγελο Ευθυμίου και πήραμε και το πρωτάθλημα».

Για τον επενδυτή: «Ούτε εμείς δεν ξέρουμε τι θα αλλάξει και τι θα γίνει, έδειξε το ενδιαφέρον του και είπε ότι θα βάλει πολλά λεφτά, έχει το δικό του όραμα για την ομάδα, αναμένουμε να γίνουν πράξη. Είδαμε και τον Άρη ο οποίος μέσα σε ένα χρόνο μπήκαν λεφτά και άμεσα μπήκε εξάδα αλλά κέρδισε και ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο, μέσα στην έδρα της Ανόρθωσης».

Τέλος συμπλήρωσε: «Δεν είναι να πάω κάπου απλά για να πάω, ούτε τα λεφτά, μπορεί να είναι περιζήτητοι οι κύπριοι αλλά να παίρνουν και τα λεπτά που δικαιούνται. Περιμένω να δω την πρόταση της Καρμιώτισσας και θα αξιολογήσω και τις άλλες προτάσεις. Προτιμώ να κλείνω τις υποθέσεις μου».

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση