ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τόνι Αντωνίου: «Θα σας κάνουμε νέες εκπλήξεις»

Διαβάστε τι δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Καρμιώτισσας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της Καρμιώτισσας Τόνι Αντωνίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νέα εποχή στην Καρμιώτισσα: «Υπάρχει ένα καινούριος επενδυτής, καινούριοι στόχοι. Μου ζήτησε ο νέος ιδιοκτήτης να αναλάβω την οργάνωση της ομάδας. Έχει γίνει μια αρκετά καλή δουλειά τον τελευταίο μήνα. Νομίζω ότι η ομάδα μας έχει ανεβάσει επίπεδο. Έχουμε μια αρκετά καλή οργάνωση, το προπονητικό μας είναι σε άριστη κατάσταση, οι συνθήκες προπόνησης είναι τέλειες. Πιστεύω ότι θα κάνουμε καλά πράγματα».

Για την πρόσληψη του Ούχριν στον πάγκο: «Ήταν καθαρά μια δική μου επιλογή με τη σύμφωνο πάντα γνώμη του ιδιοκτήτη. Νομίζω ότι είναι ο πιο κατάλληλος προπονητής για να χτίσουμε την ομάδα μας. Ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για να ξεκινήσουμε αυτό το πρότζεκτ. »

Αν είναι κοντά στα πέντε εκατομμύρια το μπάτζετ: «Ισχύει ναι».

Για τον βασικό στόχο: «Ο στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από την παραμονή. Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε. Έχουμε ψηλούς στόχους και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».

Για τον Καλτσά: «Είναι ένας έμπειρος παίκτης. Νομίζω ότι θα φέρει ένα συν στην ομάδα μας. Θέλω να τον δω να σκοράρει, θέλω να τον δω όπως ήταν στην Ανόρθωση».

Για τον Χουσμπάουερ: «Επίσης ένας πολύ καλός και έμπειρος παίκτης που μπορεί να φέρει ποιότητα στην ομάδα».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Υπάρχουν άλλες τρεις μεταγραφές στα σκαριά. Τις επόμενες δυο μέρες θα σας κάνουμε νέες εκπλήξεις».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση