ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ποντικός: «Υπάρχουν 45 βαθμοί, μπορούμε…»

Μίλησε για τη νέα πρόκληση που αναλαμβάνει στον ΣΠΟΡ FM 95

Έπιασε δουλειά στην Καρμοώτισσα ο Γιαννάκης Ποντικός, με στόχο να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία. Ο Κύπριος τεχνικός, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην Στέλλα Σωκράτους αρχικά τόνισε:

«Αναλαμβάνουμε την ομάδα σε μία δύσκολη θέση και τελευταία στην βαθμολογία. Υπάρχει μία διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες και θα κάνουμε την ύστατη προσπάθεια για να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει την παραμονή της. Πρώτο μέλημα είναι να ανεβάσουμε την ψυχολογία των παικτών και να πάμε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα».

Για την κατάσταση που αναλαμβάνει: «Βαθμολογικά υπάρχουν πάρα πολλοί αγώνες. Είναι συνολικά 45 βαθμοί. Αύριο είναι ένας σημαντικός αγώνας, αλλά δεν είναι παιχνίδι που αν χάσουμε, χανόμαστε. Θα πρέπει να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Είναι δύσκολο, αλλά έχουμε πίστη στην ομάδα»

Για τους παίκτες: «Στην αρχή που πήγα στην προπόνηση τους βρήκα λίγο… τσαλακωμένους, λόγω των τελευταίων αποτελεσμάτων. Όμως, στην συνέχεια είχαν ενθουσιασμό και όρεξη. Τους έδωσα να καταλάβουν ότι θα πρέπει να παίξουν για τους εαυτούς τους, του εγωισμούς τους και για την ομάδα. Θα πρέπει η ομάδα να βγάλει αντίδραση».

Για την ομάδα γενικότερα: «Κάνοντας την ανάλυση μας, η ομάδα έκανε καλά παιχνίδια εκεί που δεν είχε άγχος και με μεγάλους αντιπάλους. Εκεί που είχε πρόβλημα η ομάδα ήταν στα παιχνίδια που θα έπρεπε να ανταγωνιστεί. Εκεί είναι που θα πρέπει να αναζητήσουμε το πρόβλημα»

Για την δική του πρόκληση: «Είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνω να κάτσω στον πάγκο ομάδας α’ κατηγορίας. Κακά τα ψέματα, ο Κύπριος προπονητής είναι αδικημένος, καθώς δεν πήρε ευκαιρίες από τους παράγοντες. Οι ευκαιρίες που παίρνουμε είναι σε τέτοιες περιπτώσεις, ωστόσο είμαι έτοιμος για αυτή την πρόκληση. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να δημιουργήσω μία ομάδα που θα μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία»

Για τις απουσίες: «Η δεδομένη απουσία είναι του Πέρες, που αποβλήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι. Υπάρχουν άλλα 2-3 προβλήματα στην άμυνα και θα τα δούμε στην σημερινή προπονητή. Όμως, τα παιδιά που θα κληθούν να αγωνιστούν είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούν»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση