ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποντικός: «Μας είχαν όλοι ξεγραμμένους»

Έστειλε μήνυμα στην κοινότητα των Πολεμιδιών για το γήπεδο

Χαρούμενος για τη νίκη που πέτυχε η ομάδα του, παρουσιάστηκε στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Γιαννάκης Ποντικός.

Ταυτόχρονα, έστειλε και ένα μήνυμα στην κοινότητα των Πολεμιδιών για το γήπεδο:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κατέθεσαν ψυχή, απέναντι σε μια ομάδα που χαρακτηρίστηκε από πολλούς η καλύτερη στον όμιλό μας. Όντως είναι καλή ομάδα και αυτό κάνει την νίκη μας ακόμα πιο μεγάλη. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα για μας, όχι τόσο για το αν η ομάδα έχει πιθανότητες για να διεκδικήσει την παραμονή, αλλά για να κρατήσουμε τους παίκτες να παραμείνουν προσηλωμένοι να παίξουμε το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πολεμιδιών πρέπει να προβληματιστεί με το γήπεδο. Οι συνθήκες που προετοιμαζόμαστε είναι τραγικές. Έκανε αναφορά και ο Χρύσης Μιχαήλ πιο παλιά για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, αλλά νομίζω ήταν ευγενικός. Να πω ευχαριστώ και στη διοίκηση της ομάδας μας που είναι δίπλα μας και κρατάει... ζωντανή την ομάδα.

Για τον Μάριο Στυλιανού: «Τοποθετήσαμε τον Μάριο Στυλιανού ως κεντρικός αμυντικός. Του είπα ότι θα κληθεί στην Εθνική, εάν δουλέψει στόπερ. Να του δώσω συγχαρητήρια, ήταν τεράστιος»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση