ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πίσω από τον Σάσι…δυο «μοτέρ»

Παχίπης και Ρέινολντς έθελξαν με την παρουσία τους στο ματς με τον Απόλλωνα

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε την περασμένη Παρασκευή η Καρμιώτισσα, η οποία υποχρέωσε τον Απόλλωνα στην πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ πήρε τη νίκη παίζοντας ορθόδοξο ποδόσφαιρο και δημιουργώντας περισσότερες φάσεις από τον Απόλλωνα. Μπορεί ο Ίσμαελ Σάσι να «έκλεψε τα φώτα» με τα δυο γκολ που πέτυχε ωστόσο για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα χρειάστηκε η συμβολή όλων στην ομάδα.

Πολύ καταλυτική ήταν η εξαιρετική παρουσία των Ρέινολντς και Παχίπη στο χώρο της μεσαίας γραμμής, οι οποίοι κατάφεραν να «βραχυκυκλώσουν» το κέντρο του Απόλλωνα με τα τρεξίματα και τις σωστές τοποθετήσεις τους. Νίκησαν κατά κράτος τους Μάρκοβιτς και Ντένις και δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα στον Απόλλωνα.

Ειδικά ο Ανδρέας Παχίπης ήταν απολαυστικός, πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη του φετινή εμφάνιση. Είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος παρουσιάζει μια σταθερή βελτίωση στο παιχνίδι του. Ο 25χρονος όποτε κλήθηκε από τον Χρύση να αγωνιστεί ήταν θετικότατος.

Ρέινολτς και Παχίπης αποτελούν δυο πολύ σημαντικά γρανάζια για την Καρμιώτισσα, καθώς πρόκειται για δυο ποδοσφαιριστές οποίοι έχουν μεγάλη συμβολή στη φετινή αξιόλογη πορεία της ομάδας τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Στο '21... από ψηλά!

Στο '21... από ψηλά!

Στην πρώτη αγωνιστική μέρα του χρόνου οι Λέοντες έπιασαν κορυφή!
24sports team
 |  ΑΕΛ