ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Όλοι οι Σπόλιαριτς… Εθνική!

Στα χνάρια του πατέρα τους οι Ματία, Ντανίλο και Αλεξάντερ

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Ένα νέο όνομα συμπεριλαμβάνει η κλήση του Τιμούρ Κετσπάγια για τους επόμενους αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με τον Αλεξάντερ Σπόλιαριτς να αναμένεται όπως κάνει την πρώτη του προπόνηση με την Εθνική ανδρών.

Σαφώς και πρόκειται για μια σπουδαία εξέλιξη για την καριέρα του κίπερ της Καρμιώτισσας, ο οποίος αποτελεί πλέον το τέταρτο μέλος της οικογένειας του που θα βρεθεί σε αποστολή της Εθνικής Κύπρου! Η αρχή έγινε βεβαίως από τον πατέρα του, Μιλένκο, ο οποίος μέτρησε συνολικά 21 συμμετοχές και οκτώ γκολ.

Αναφορικά με τα παιδιά του εκ των θρύλων του Απόλλωνα, ο πρώτος εξ αυτών που αγωνίστηκε πρώτος με την Εθνική μας ομάδα ήταν ο Ματία, που μέχρι στιγμής κατέγραψε 14 συμμετοχές κι ενώ αξίζει να σημειωθεί πως απουσιάζει από την τελευταία κλήση του Γεωργιανού προπονητή.

Τον ποδοσφαιριστή του Άρη διαδέχθηκε ο Ντανίλο, που έκανε ντεμπούτο με το εθνόσημο στο στήθος πριν από ένα χρόνο, μετρώντας έως τώρα τέσσερις συμμετοχές. Ο εξελίξιμος μέσος του Απόλλωνα αναμένεται να αυξήσει τις συμμετοχές του, καθώς βρίσκεται εκ νέου στην αποστολή του έμπειρου τεχνικού.

Αναμφίβολα λοιπόν η κλήση του τερματοφύλακα της ομάδας των Πολεμιδιών αποτελεί μια ιδιαίτερη στιγμή για την οικογένεια Σπόλιαριτς, η οποία όχι μόνο έχει βοηθήσει διαχρονικά με τη συνολική της συνεισφορά στα κυπριακά γήπεδα, αλλά πλέον φτιάχνει και μια αξιοσημείωτη παράδοση με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα! 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση