ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καρμιώτισσα: Τέλος ο Ποντικός

Η Καρμιώτισσα σε αναζήτηση τεχνικού

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Καρμιώτισσα ηττήθηκε από την Ομόνοια 29Μ για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, με τον σύλλογο των Πολεμιδιών να ενημερώνει τον Γιάννη Ποντικό για την απομάκρυνση του.

Ο ντόπιος τεχνικός ήδη ενημερώθηκε από την διοίκηση η οποία μπήκε στην διαδικασία εξεύρεσης νέου τεχνικού, με τα ονόματα να είναι αρκετά που υπάρχουν στη λίστα.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου “Καρμιώτισσα” Πολεμιδιών ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με το προπονητή κ. Γιαννάκη Ποντικό.' Μαζί με τον κ, Ποντικό θα αποχωρήσει και η υπόλοιπη προπονητική ομάδα που αποτελείτο από τον βοηθό προπονητή κ. Άγγελο Μισό, τον αναλυτή κ. Γιώργο Γεωργίου και τον γυμναστή κ. Στέλιο Αδάμου.

Το Δ.Σ. επιθυμεί να εκφράσει και δημοσίως τις θερμές του ευχαριστίες στο μέχρι πρότινος προπονητή της ποδοσφαιρικής του ομάδας καθώς επίσης και στο υπόλοιπο επιτελείο του για την μεγάλη προσφορά και άριστη σε όλους τους τομείς συνεργασία τους μέσα στις πραγματικά δύσκολες συνθήκες που είχαν να αντιμετωπίσουν λόγω της πανδημίας.

Ο Γιαννάκης, ο Άγγελος, ο Γιώργος και ο Στέλιος φεύγουν σαν φίλοι και να είναι σίγουροι ότι οι πόρτες του Σωματείου μας θα είναι πάντοτε ανοικτές για αυτούς. Σας ευχαριστούμε για όλα και σας ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία σε κάθε επόμενο σας βήμα και πάνω απ’ όλα να έχετε τη υγεία σας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση