ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καρμιώτισσα για Κερζάκοφ: «Πληρώθηκε - Στις προπονήσεις έπαιζε με το παιδί του»

Απαντά η ομάδα των Πολεμιδιών για τις καταγγελίες του Κερζάκοφ

Ανακοίνωση από την Καρμιώτισσα με αφορμή τις δηλώσεις του Αλεξάντερ Κερζακόφ.

Ο Ρώσος πρώην κόουτς της ομάδας των Πολεμιδιών μίλησε στους συμπατριώτες του καταγγέλλοντας παρεμβάσεις από τον Πούνιν στο έργο του και ότι έφυγε απλήρωτος από την Κύπρο. 

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Με τα λύπης μας, διαβάσαμε την αχαρακτήριστη συνέντευξη του «προπονητή» Αλεξάντερ Κερζάκοφ. Η συνεργασία ξεκίνησε, γνωρίζοντας ότι ο εν λόγω «προπονητής» έχει μεγάλο διάστημα αποχής από τους πάγκους. Εμείς όμως τιμήσαμε την συνεργασία και με το παραπάνω και δώσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και μεγάλη πίστωση χρόνου. Το αποτέλεσμα;

1 νίκη – 4 ήττες και 1 ισοπαλία. Η χειρότερη συγκομιδή προπονητή που είχε φέτος η ομάδα μας και φυσικά χωρίς να μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Η συνεργασία τερματίστηκε με την σύμφωνη γνώμη και των δυο πλευρών και αφού υπεγράφησαν τα σχετικά συμφωνητικά. Τονίζουμε ότι ο «προπονητής» εξοφλήθηκε μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Ας μην ξεχνάμε και το συμβόλαιο που είχε με όλες τις ανέσεις που συνεπάγονται.

Κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα, ο ίδιος μας παρακάλεσε όπως στελεχώσουμε το τεχνικό team με έμπειρους προπονητές καθώς ο ίδιος δεν είχε αρκετό χρόνο να χτίσει την ομάδα που ήθελε και δεν είχε και την δυνατότητα.

Την Κυριακή, 19 Μαρτίου, ενώ τα μέλη του τεχνικού team πήγαν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν το παιχνίδι Ολυμπιακός Λευκωσίας με αντίπαλο την Ανόρθωση πριν τον δικό μας αγώνα με την ομάδα της Λευκωσίας, ο ίδιος απουσίαζε και είχε πάει για ψάρεμα.

Στον έναν και μοναδικό νικηφόρο αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την ΕΝΠ, όταν του δώσαμε το Φύλλο αγώνος με τους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας μας το επέστρεψε πίσω αναφέροντας μας ότι δεν γνώριζε κανένα παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στον ίδιο αγώνα, ζητούσε την γνώμη του τεχνικού team για τις αλλαγές που έπρεπε να κάνει καθώς δεν γνώριζε ούτε καν την δικιά του ομάδα. Όταν ο βοηθός προπονητής παρουσίαζε το σύστημα για τις στημένες φάσεις, ο «προπονητής» δεν γνώριζε πως να τις εξηγήσει στους ποδοσφαιριστές.

Μια άλλη στιγμή, υψηλού προπονητικού επιπέδου, ήταν όταν στο φιλικό με αντίπαλο την ΑΕΖ, ο «προπονητής» μας παρακολουθούσε τον αγώνα από την εξέδρα και σε κάποια φάση ήρθε στο γήπεδο αναφέροντας ότι είναι ένας «dreamer» και ότι ονειρεύεται κάτι διαφορετικό

Ή μπορεί να αμφισβητήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που μας ανέφεραν συνεχώς ότι η προπόνηση είναι μια παιδική χαρά και ο μέσος χρόνος προπόνησης ήταν μεταξύ 3.5 – 20 λεπτά. Ότι απουσίαζε η επικοινωνία και ότι στις προπονήσεις ερχόταν με το παιδί του και έπαιζαν μαζί ποδόσφαιρο.

Η μεγαλύτερη μας όμως, (δυσάρεστη) έκπληξη ήταν όταν δεν είχε κάνει ούτε μια φορά ανάλυση του αντιπάλου καθώς δεν γνώριζε πως να χρησιμοποιεί το πρόγραμμα Wyscout.
Από την 1η μέρα της παρουσίας του είχε στην διάθεση του:
Τα videos ανάλυσης του αντιπάλου
Λογαριασμό στο Wyscout
Κάμερα ανάλυσης των αγώνων
Να σημειωθεί ότι δεν γνώριζε τα ονόματα των αντιπάλων, των ποδοσφαιριστών μας αλλά δεν είχε και φορητό υπολογιστή !!!

Παρ΄ όλα αυτά και λόγο σεβασμού προς το όνομα του ποδοσφαιριστή Κερζάκοφ, αποφασίσαμε να δώσουμε περισσότερες ευθύνες στους βοηθούς προπονητές για να μην αναγκαστούμε να λύσουμε την συνεργασία μας.

Στον αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, σε ένα κρίσιμο αγώνα για την παραμονή της ομάδας μας στην κατηγορία, ΔΕΝ έγινε καμία αλλαγή στο 1ο ημίχρονο, εκτός και αν είδε κάτι άλλο ίδιος, όταν καθόταν στον πάγκο και δεν ήξερε τι να κάνει.

Στο ημίχρονο, οι αλλαγές που έγιναν ήταν για να δυναμώσουν την ομάδα και να διορθώσουν τα λάθη του «προπονητή» μας.

Εργασιακές Συνθήκες:
Σήμερα, η Karmiotissa FC διατηρεί 2 προπονητικά κέντρα. Τα ίδια προπονητικά κέντρα όπου πριν τον «προπονητή» Κερζάκοφ, κάναμε εξαιρετικές εμφανίσεις, κερδίζαμε σπουδαίους αντιπάλους και παίρναμε βαθμούς. Να σημειωθεί, ότι για τους ίδιους ακριβώς λόγους κατηγορούσε τις προηγούμενες ομάδες που τον εργοδότησαν ως «προπονητή» αλλά εμείς τα μάθαμε πολύ αργά.

Αν θεωρεί ο κύριος Κερζάκοφ, ότι όλα αυτά που περιγράφουμε είναι μια υγιείς κατάσταση σε ένα ποδοσφαιρικό club τότε εξηγείται ο λόγος που δυσκολευόταν να βρει ποδοσφαιρική στέγη ως προπονητής.

Μπορούμε να γράφουμε για ώρες, αλλά αύριο η ομάδα μας δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση