ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καρμιώτισσα: Επιβεβαιώνουν... για επαφές με Τζιούμπα!

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο γενικός διευθυντής της Καρμιώτισσας, Τόνι Αντωνίου

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο γενικός διευθυντής της Καρμιώτισσας, Τόνι Αντωνίου.

Οι κυριότερες του τοποθετήσεις:

Για το σημερινό (01/12) παιχνίδι με την Ομόνοια: «Περιμένουμε έναν δύσκολο αγώνα. Η Ομόνοια είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και θέλει να αποδείξει ότι οι τελευταίες της εμφανίσεις ήταν ατύχημα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες».

Για το ματς με τη Δόξα: «Η εμφάνιση μας ήταν πολύ καλή και μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Βλέπουμε μία αλλαγή στο παιχνίδι μας. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε μια καινούργια ομάδα, θα πάμε φυσικά στη Λευκωσία για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για τον Χρίστο Χαραλάμπους: «Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην τεχνική ηγεσία. Πάντα πιστεύαμε στον Χρίστο. Ξέρει την ομάδα μας, είναι δουλευταράς και έχει όλο το μέλλον μπροστά του».

Για το στόχο της Καρμιώτισσας: «Ο στόχος μας είναι να μπορούμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να μπορούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να δουλέψουμε, να βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και μετά θα δούμε τι θα γίνει».

Αγωνιστικά νέα ενόψει Ομόνοιας: «Δεν θα έχουμε απουσίες».

Για τη χθεσινή (30/11) ανακοίνωση της Καρμιώτισσας: «Δεν θα ήθελα να δώσω συνεχεία, νομίζω η ανακοίνωση μιλά από μόνη της».

Αν ο Γιάννης Βιολάρης είναι στο τιμ της Καρμιώτισσας: «Δεν είναι όχι».

Για τον Τζιούμπα: «Ο Τζιούμπα είναι ένας αξιόλογος παίκτης. Ένα μεγάλο όνομα, σίγουρα θα μας τιμούσε η παρουσία του στην ομάδα μας, όμως ακόμη δεν έχει αρχίσει η μεταγραφική περίοδος».

Να κρατήσουμε οτι έγιναν κάποιες πρώτες επαφές με τον Τζιούμπα; «Να το κρατήσουμε».

Αν θα κάνει και τις τέσσερις μεταγραφές που δικαιούται η Καρμιώτισσα: «Αν καταφέρουμε να φέρουμε τους παίκτες που θέλουμε ναι, αλλιώς όχι. Πιστεύω ότι μια μεταγραφή ιδιαίτερα το χειμώνα πρέπει είναι για κάποιο παίκτη που θα προσφέρει περισσότερα απ’ αυτούς που έχουμε στο ρόστερ».

Για τον πρόεδρο της Καρμιώτισσας: «Ο πρόεδρος σίγουρα θέλει να βλέπει την ομάδα του ψηλά, επενδύει και τον ευχαριστούμε για αυτό το σκοπό».

Για το ότι μετακινήθηκε στο Τσίρειο:«Τα Πολεμίδια βρίσκονται στη Λεμεσό. Tο Τσίριεο είναι πέντε λεπτά από το προπονητικό μας κέντρο. Νομίζω έτσι είναι το σωστό και τώρα η Καρμιώτισσα βρίσκεται σπίτι της».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση