ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καϊρίνος: «Άλλαξε επίπεδο η Ομόνοια»

Μίλησε και για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ ο τερματοφύλακας της Καρμιώτισσας

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο Κύπριος τερματοφύλακας της Καρμιώτισσας Χαράλαμπος Καϊρίνος.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

Για το παιχνίδι με ΑΠΟΕΛ: «Το να είσαι πρώτος ή δεύτερος δεν καθορίζει κάτι. Εγώ δούλευα στις προπονήσεις και θα κοιτάξω να μην χάσω την ευκαιρία. Περίμενα ένα δύσκολο έργο κόντρα με ΑΠΟΕΛ. Μπήκαμε με συγκεκριμένο πλάνο, ξέραμε τι θέλαμε στο γήπεδο και πήραμε βαθμολογικό κέρδος. Ξέραμε τις δυσκολίες, αλλά ο ΑΠΟΕΛ δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσε να ήταν. Στο τέλος πήραμε τον βαθμό και χαμογελάσαμε».

Για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές της ομάδας: «Έχουμε πολύ καλούς Κύπριους ποδοσφαιριστές και πρέπει να δείχνουμε ότι αξίζουμε την ευκαιρία».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ομόνοια: «Το παιχνίδι με την Ομόνοια θα είναι πιο δύσκολο, διότι ο πήχης ανεβαίνει. Το πρόγραμμα μας είναι πολύ δύσκολο στην αρχή και ότι παίρνουμε, θα είναι θετικό. Θέλεις βαθμούς για να σωθείς. Η Ομόνοια είναι εξαιρετική ομάδα. Θα την δούμε και απόψε, για να προετοιμαστούμε καλύτερα. Είδαμε από πέρσι πως κάτι άλλαξε στην Ομόνοια, άλλαξε επίπεδο, έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Είμαστε το αουτσάιντερ και θα δείξει πως θα πάει το παιχνίδι».

Επί προσωπικού: «Ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να βρίσκει κίνητρα από μόνος του, ούτως ώστε να φεύγεις από το παιχνίδι με ψηλά το κεφάλι. Εγώ θέλω να προσφέρω το καλύτερο στην ομάδα μου. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και ελπίζω να βοηθήσω και εγώ».

Για τον προπονητή του: «Ο Χρύσης Μιχαήλ θέλει αυτά που λέει στις προπονήσεις, να τα βλέπει και στο γήπεδο. Είναι λάτρης της πειθαρχίας και δεν έχουμε τα οποιαδήποτε θέματα».

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X