ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χατζηβασίλης: «Δεν ξεγράφω ούτε Ομόνοια, ούτε ΑΠΟΕΛ για πρωτάθλημα»

Τα σχόλια του Κύπριου επιθετικού της Καρμιώτισσας στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας Γιάννης Χατζηβασίλης.

Αναλυτικά:

Για την νίκη επι της Σαλαμίνας:  «Με την Σαλαμίνα ήταν ένα ντέρμπι στην έδρα μας και πήραμε την νίκη με πολύ καλή παρουσία. Η ομάδα άρχισε και αποκτά ομοιογένεια, βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα και στην διακοπή δουλέψαμε ακόμα περισσότερο για να είμαστε έτοιμοι για να επιστρέψουμε στην μεγάλη κατηγορία.»

Για την Εθνική: «Θεωρώ ότι πρέπει να μπαίνουν στόχοι και να εκπληρώνονται σιγά σιγά. Κανείς δεν περίμενε ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση αλλά αν είχαν τεθεί κάποιοι στόχοι, δεν ολοκληρωθήκαν και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το θέμα είναι ότι υπάρχει ταλέντο και έχουμε ποδοσφαιριστές που διακρίνονται και στο εξωτερικό. Πρέπει να γίνει μια πιο σωστή δουλειά ούτος ώστε να ανεβεί το επίπεδο της Εθνικής»

Για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας: «Με τις 12 ομάδες φαίνεται ότι είναι ακρώς ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές όπως ο Άρης που βρίσκεται εκεί που είναι. Μέχρι το τέλος θα δούμε ακόμα πολλές εκπλήξεις θεωρώ.»

Για το ποιος θα κατακτήσει τον φετινό τίτλο: «Δεν μπορώ να ξεγράψω καμία από τις ομάδες. Και η Ομόνοια θα κάνει την αντεπίθεση της όπως και το ΑΠΟΕΛ που έχει ξεκινήσει. Ο Απόλλωνας είναι σταθερός αλλά το ίδιο και η ΑΕΚ που πραγματοποιεί μία εξαιρετική παρουσία και φυσικά  ο Άρης που τρελαίνει κόσμο.»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση