ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γερμανός: «Την Εθνική την έχουμε ξηλώσει»

Τι ανέφερε για τον στόχο της Καρμιώτισσας

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο βοηθός προπονητής της Καρμιώτισσας Χρίστος Γερμανός για την Εθνική ομάδα, αλλά και για την συνέχεια στην ομάδα του.

Αναλυτικά, τι δήλωσε:

Για το αγωνιστικό: «Μόλις έχουμε ολοκληρώσει την προπόνηση. Όλα βαίνουν καλώς. Έχουμε ξεπεράσει το γηπεδικό πρόβλημα, με ενέργειες του προέδρου και του ΔΣ. Για μας είναι λίγο παρατραβηγμένο το πρόγραμμα, χρειάζεται καλή διαχείριση εκ μέρους μας».

Για το κυπριακό στοιχείο στην ομάδα: «Δουλεύουμε σε επαγγελματικά πρότυπα. Έχουμε πολλούς Κύπριους ποδοσφαιριστές που τους πλαισιώσαμε με κάποιους ξένους, τα αποδυτήρια έχουν εξαιρετικό κλίμα. Πιστεύω πως έχουμε 2-3 παίκτες στην Καρμιώτισσα που θα μπορούσαν να κληθούν. Το έχουν αποδείξει οι ίδιοι με τις εμφανίσεις τους και πιστεύω πως αδικούνται».

 Για την Εθνική ομάδα: «Έχουμε ξηλώσει την Εθνική, έχουμε καλέσει παιδιά μ' ένα ημίχρονο στις ομάδες τους και είναι αναντικατάστατοι. Τον Κάστανο τον έχουμε «κάψει» ήδη στα 22 του. Η Εθνική δεν παύει να είναι μια ομάδα. Δεν μπορείς να βάζεις 11 νεαρούς και να έχεις αποτέλεσμα. Αυτό θα πρέπει να γίνεται σταδιακά. Δεν μπορείς να βαλεις νεαρά παιδιά και να έχεις βλέψεις για πρωτάθλημα ή προκρίσεις. Δεν υπάρχουν οι ηγετικές μορφές. Υπάρχει μέλλον με σωστή διαχείριση. Ας κοιτάξουν και τις μικρές ομάδες».

Για Ρέϊνολτς: «Ο Ρέινολτς πλαισιώνεται από τον Χριστοφή και τους υπόλοιπους. Θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω και να αποδείξουν πράγματα. Ξεκίνησε από τον Απόλλωνα, κάποιες συγκυρίες τον έφεραν δεξιά και αριστερά, όμως θέλει να κάνει επανεκκίνηση και να φθάσει ψηλά. Αξίζει ευκαιρία για πιο μεγάλη ομάδα. Και ο Μαλεκκίδης είναι στο ίδιο επίπεδο».

Για τον στόχο: «Το πλέον σημαντικό είναι η αποφυγή του υποβιβασμού και αυτό θα είναι μεγάλο επίτευγμα για μας. Θέλουμε να μας θυμούνται για το ποδόσφαιρό μας. Έχουμε μπάτζετ 600 χιλιάδων ευρώ σαν ομάδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Στο '21... από ψηλά!

Στο '21... από ψηλά!

Στην πρώτη αγωνιστική μέρα του χρόνου οι Λέοντες έπιασαν κορυφή!
24sports team
 |  ΑΕΛ