ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γερμανός: «Μας απογοήτευσε η εξέλιξη με Μαλεκίδη»

Έκανε σχόλιο για Μαλεκίδη και Εφραίμ

Ποδοσφαιροκουβέντα με το μέλος του τεχνικού επιτελείου της Καρμιώτισσας Χρήστο Γερμανό είχε η Στέλλα Σωκράτους, στο πλαίσιο της εκπομπής «Κάνε παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM 95,0.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι της Δευτέρας με την Ανόρθωση: «Όλα τα παιχνίδια για μας είναι δύσκολα. Η Ανόρθωση κυνηγά τον τίτλο και τις διακρίσεις όμως δεν έχουμε περιθώριο να επιλέγουμε παιχνίδια. Θα κατεβούμε και θα παλέψουμε. Ότι πάρουμε από οποιοδήποτε παιχνίδι είναι κέρδος».

Για το Απόλλων-ΑΠΟΕΛ: «Είναι ένα ντέρμπι με δυο μεγάλες ομάδες. Ανεξαρτήτως της διαφοράς τους στους στόχους των δυο ομάδων, δεν παύει από το να είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Η κάθε ομάδα έχει τα δικά της κίνητρα και στόχους. Ο Απόλλων θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή ενώ ο ΑΠΟΕΛ θέλει να μπει στην εξάδα. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του κυπέλλου. Υπάρχει για μένα προσωπικά ένα προβάδισμα στον Απόλλωνα, όχι λόγω έδρας αλλά λόγω της παρουσίας του μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ο ΑΠΟΕΛ δείχνει βελτιωμένος μετά την έλευση του Πουρσαϊτίδη. Ο Σάββας έχει κάνει τα αυτονόητα. Έχει στη διάθεση του παίκτες ποιότητας και προσπαθεί ο άνθρωπος να αξιοποιήσει όλες τις πιθανότητες που έχει στη διάθεση του».

Για τον Μαλεκίδη: «Είναι μια εξέλιξη η οποία από τη μια μας απογοήτευσε γιατί χάνουμε μια πολύτιμη μονάδα. Αυτό που μας χαροποιεί είναι ότι προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε και να τον βελτιώσουμε ώστε να πάει έτοιμος πίσω στον Απόλλωνα. Είμαστε σίγουροι για την επιτυχία του γιατί πέρα από το πόσο καλός παίκτης είναι και ένας εξαιρετικός χαρακτήρας».

Για το δυνατό σημείο του Απόλλωνα: «Ο Απόλλων έχει προσπαθήσει να ξεπεράσει το φαινόμενο Σακέτι στο χώρο του κέντρου με κάποιες λύσεις που βρήκε. Το άλλο σημαντικό είναι οι βοήθειες που δίνουν στην επίθεση ο Γιάννης Πίττας με τον Ντιγκινί. Είναι ένα δυνατό σημείο η επιθετική γραμμή του Απόλλωνα. Είναι μια ομάδα γεμάτη μεσοεπιθετικά. Αν βελτιώσει κάποια αμυντικά θέματα τότε ο Απόλλων θα είναι το φαβορί για τον τίτλο».

Για τους Ζαχίντ και Εφραίμ: «Βλέπουμε το ανέβασμα του Εφραίμ ο οποίος είναι ένας αξιόλογος παίκτης. Είναι και ο Ζαχίντ πάρα πολύ αλλαγμένος, βλέπουμε ένα Ζαχίντ από τα παλιά. Φαίνεται ότι τώρα έχουν βρει τον εαυτό τους»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση