ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βραχίμης: «Πολύ ψηλά ο πήχης - Άλλες 1-2 προσθήκες»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τον Πανικό Κωνσταντίνου, μίλησε ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Δημήτρης Βραχίμης.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο για τις μεταγραφές: «Η ομάδα έχει πλέον αλλάξει επίπεδο με το νέο επενδυτή και το νέο ιδιοκτήτη. Γίνονται κάποιες κινήσεις πολύ ποιοτικές, ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά. Ελπίζουμε στο τέλος να εκπληρώσουμε το στόχο μας».

Αν ο Ζελάγια είναι η κορυφαία μεταγραφή της ομάδας: «Σίγουρα ο Ζελάγια είναι ένας πολύπειρος επιθετικός, έγιναν όμως κι άλλες ποιοτικές προσθήκες. Νομίζω όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ποιοτικοί και νομίζω αν δέσει η ομάδα θα είναι μια πολύ δύσκολη αντίπαλος».

Αν υπάρχει κάποιο όνομα που δεν γνωρίζουμε και που ενδέχεται να εντυπωσιάσει: «Κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν ξεχωρίσει. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να πω κάποια ονόματα, αλλά είμαστε σίγουροι ότι κάποια ονόματα θα ξεχωρίσουν. Εννοώ απ’ αυτούς που δεν ξέρουμε».

Πόσες προσθήκες θα γίνουν ακόμη: «Απ’ ότι γνωρίζω θα γίνουν άλλες μια-δύο προσθήκες».

Για την προετοιμασία: «Ήμασταν δέκα μέρες στην Πολωνία, ήρθαμε πίσω στην Κύπρο για προπονήσεις και θα πάμε στην Ελλάδα για 4-5 μέρες, όπου θα δώσουμε φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Για το ότι η ομάδα πήγε Πολωνία αρκετά νωρίς: «Ήταν απόφαση του προπονητή, ήθελε να δεθεί η ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Επόμενο φιλικό: «Με Μακάμπι Χάιφα, 19:30 το Σάββατο στο κοινοτικό στάδιο της Γερμασόγειας».

Σε ποιες θέσεις ψάχνει να ενισχυθεί η ομάδα: «Επιθετικά».

Αν θα είναι κάποιο παιχνίδι τηλεοπτικό: «Δεν γνωρίζω».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση