ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βραχίμης: «Να στηρίξουμε τους Κύπριους διαιτητές, τους αξίζει 2η ευκαιρία»

Περιμένουν Σάσι για τις υπογραφές

Για όλα τα θέματα που αφορούν στο ρεπορτάζ της ομάδας μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Δημήτρης Βραχίμης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το θέμα της διαιτησίας: «Δεν καταφέραμε να βρεθούμε στη συνάντηση, όμως η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Να στηρίξουμε τους Κύπριους διαιτητές. Τους αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Το να επιβαρυνθούμε με ένα επιπρόσθετο κονδύλι για ξένους διαιτητές θα ήταν πολύ δύσκολο για μας. Τα μικρά σωματεία θα πάνε για κλείσιμο».

Για τις επιπτώσεις της πανδημίας: «Μιλήσαμε με τους ποδοσφαιριστές, δέχτηκαν μείωση. Χάσαμε κι εμείς κάποια λεφτά, έχασαν κι αυτοί. Είμαστε κοντά στο πλάνο που είχαμε πριν τον κορωνοϊό».

Για τον Σάσι: «Τον γνωρίζει όλη η Κύπρος. Είχαμε μια επαφή, έδειξε να είναι θετική. Τον περιμένουμε στην Κύπρο για να γίνει ποδοσφαιριστής μας».

Για τα μεταγραφικά: «Μένουν άλλες 3-4 κινήσεις. Εγώ ακολουθώ τις υποδείξεις των προπονητών. Το 95% των μεταγραφών είναι δουλειά των προπονητών, μπορεί να πω την άποψή μου αλλά δεν την επιβάλλω στους προπονητές».

Για το θέμα του Παφιακού: «Μας είπαν ότι θα διευθετηθούν όλα, περιμένουμε. Φεύγουμε από τη Λεμεσό, αν δεν παίξουμε ούτε στο Παφιακό να δούμε πού θα μας στείλουν».

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X