ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Καταλήξαμε σε συμφωνία με ξένο επενδυτή... 5 με 7 εκατομμύρια το μπατζετ»

Οι δηλώσεις του προέδρου της Καρμιώτισσας στον ΣΠΟΡ FM 95.0

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Καρμιώτισσα είναι μια από τις τέσσερις ομάδες της Β’ κατηγορίας που πλέον θα αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία από την νέα χρονιά. Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους, φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Βραχίμης.

Αναλυτικά:

Για την επιστροφή στην Α’ κατηγορία: «Ο πρώτος στόχος επετεύχθη τώρα πάμε για το πρωτάθλημα. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας για το πρωτάθλημα. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η άνοδος θα κάνουμε κάποιες κινήσεις για να κάνει καλή παρουσία στην Α’ κατηγορία. Θα έχουμε μικρές εκπλήξεις αύριο για τον κόσμο και για τους ποδοσφαιριστές. Έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με κάποιο ξένο επενδυτή, είμαστε σε επικοινωνία, για μεγάλο πλάνο και μεγάλο μπάτζετ. Ελπίζουμε να καταλήξουμε και να γίνει το σωματείο όπως ονειρευόμαστε. Μάλλον θα παραμείνω και εγώ και θα έρθει και αυτός ως ιδιοκτήτης. Πρώτη φορά ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Όταν μας είπε τις σκέψεις του ενθουσιαστήκαμε και εμείς. Είναι κάτοικος Κύπρου αλλά δεν είναι Κύπριος. Όταν θέλει να κάνει ένα μπάτζετ 6-7 εκ. ευρώ και θέλει να κάνει γήπεδο, τότε έρχεται να βάλει λεφτά και όχι να κερδίσει. Δεν μιλώ υποθετικά, αυτά μου είπε από τις συνομιλίες που είχαμε. Εφόσον τελειώσει το θέμα και καταλήξουμε το μοντέλο της ομάδας θα είναι πολύ διαφορετικό».

Για το θέμα προπονητή: «Ο προπονητής έχει συμβόλαιο και για την νέα χρόνιά, με τους νέους ιδιοκτήτες οι αποφάσεις είναι πάνω τους. και για το ρόστερ ισχύει το ίδιο».

Για το γήπεδο: «Θα παίζουμε ή στην Λάρνακα ή στο Τσίρειο, μέχρι να είναι έτοιμο το γήπεδό μας».

Για τον Χατζηβασίλη: «Είναι μια λύση που μας βοήθησε πολύ στην άνοδο, θα μιλήσουμε και μαζί του για να δούμε αν θα παραμείνει στο ρόστερ. Επιβάλλεται να έχει η ομάδα 10-15 κύπριους ποδοσφαιριστές, που να μπορούν να παίξουν και ως βασική. Ο Γιάννης είναι ένας από αυτούς, η απόφαση η τελική είναι του προπονητή».

«Δεν μπορώ να πω ποιος είναι ο νέος επενδυτής ακόμη. Είναι κάτοικος Κύπρου αλλά δεν είναι Κύπριος, έχουμε συνηθίσει με τέτοιες κινήσεις πλέον, το ποδόσφαιρο μεγαλώνει. Εμείς μόνοι μας δεν μπορούμε να το καταφέρουμε. Έρχεται με 5-7 εκατομμύρια, έχει βλέψεις για ανέγεση γηπέδου» πρόσθεσε στο τέλος.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση