ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βραχίμης: «Δεν ξέρει ούτε η ΚΟΠ, ούτε η αστυνομία για κόκκινο φάκελο»

Δηλώσεις του προέδρου της Καρμιώτισσας

Πολύ σοβαρές καταγγελίες από τον κ. Παπαχαραλάμπους για κόκκινους φάκελους στην Καρμιώτισσα έγιναν χθες, με τον ίδιο να δηλώνει πως η Καρμιώτισσα έχει πέντε φακέλους και είναι υπό εξετάσει δυο φιλικά της. Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Δημήτρης Βραχίμης, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τις καταγγελίες του κ. Παπαχαραλάμπους: «Δηλαδή όταν έρχεται ένας φάκελος είναι ένοχη μια ομάδα. Δεν ξέρω γιατί τα είπε αυτά ο κ. Παπαχαραλάμπους. Δεν είχαμε καμιά ενημέρωση εμείς ούτε που αστυνομία, ούτε από ΚΟΠ. Δεν ξέρω καν αν έχει τέτοια πληροφόρηση ο κ. Παπαχαραλάμπους. Πρέπει να βγει δημόσια και να απολογηθεί. Εκτίθενται άτομα χωρίς λόγο. Έκθεσε πολλούς ανθρώπους χωρίς λόγο».

Για το αν υπήρξε ενημέρωση από την ΚΟΠ: «Μίλησα και στην ΚΟΠ και στην αστυνομία και δεν είχε κανένας εις γνώστη του για κόκκινο φάκελο. Μόνο η επιτροπή το λέει αυτό και μάλιστα το είπε μετά από δυο μήνες. Πως γίνεται να έρθει κόκκινος φάκελος σε φιλικό. Είχαμε παίκτες σε δοκιμαστικά, που δεν ανήκαν στην ομάδα μας και θα τιμωρηθώ; Ποιος είναι ο κ. Παπαχαραλάμπους; Θα μας λέει και ποιος θα παίξει ή με ποιον θα παίξει ο καθένας;»

Για τον αγώνα με τον Εθνικό: «Πρέπει να πάρουμε τρεις βαθμούς και να ξεκινήσουμε να ανεβαίνουμε. Μας αδικεί η βαθμολογία. Δεν γίνεται να είμαστε τελευταίοι. Ευελπιστούμε πως θα γυρίσει ο τροχός και θα κάνουμε νέο ξεκίνημα από σήμερα. Εμείς βλέπουμε το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων αλλά κάποιοι δεν το θέλουν. Είναι και ο κορωνοϊός στη μέση. Υπολογίζαμε 200 χιλιάδες από εισιτήρια αλλά δεν ήρθαν. Γι’ αυτό λέγαμε 14 ομάδες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση