ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βραχίμης: «Αν τύχει και πέσουμε, του χρόνου θα πάμε για άνοδο»

Προς παραμονή ο Γιαννάκης Ποντικός

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας Δημήτρης Βραχίμης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα κρούσματα κορωνοϊού: «Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Έχουμε 4 παίκτες που έχουν νοσήσει. Ελπίζω να μην έχουμε κι άλλους και να είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Η κατάσταση τους είναι καλή, δεν έχουν συμπτώματα. Ελπίζουμε να συνεχίσουν έτσι. Έχει τρεις μέρες δεν κάνουμε προπονήσεις, είναι όλοι οι παίκτες στο σπίτι».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Έχουμε ακόμα δέκα παιχνίδια, θα παλέψουμε και τα δέκα και θα δούμε που θα φτάσουμε. Θα δούμε στο τέλος τι θα βγει. Γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα όμως πρέπει να μπαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη. Δεν ξέρεις, με 2-3 σερί νίκες μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα. Αν τύχει και πέσουμε, του χρόνου θα κάνουμε τη δική μας προσπάθεια για να ανέβουμε ξανά στην πρώτη κατηγορία».

Αν υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες για παίκτες της Καρμιώτισσας: «Έχουμε κάποιες ομάδες που ενδιαφέρονται για παίκτες μας. Συζητήσαμε με τους ποδοσφαιριστές. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε καλούς παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε πιο μεγάλες ομάδες».

Αν θα παραμείνει ο Ποντικός: «Εκτός απροόπτου θα βρίσκεται μαζί μας και τη νέα σεζόν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση