ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βιολάρης: «Πολλά εύσημα στον προπονητή μας και τον πρόεδρο»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας

Η Καρμιώτισσα πήρε μεγάλη νίκη χθες απέναντι στην Πάφο (2-1) και κατάφερε να πάρει άλλο ένα σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή. Στο πλαίσιο αυτό στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας, Γιάννης Βιολάρης.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη νίκη απέναντι στην Πάφο: «Δεν μπορούμε να κρύψουμε τη χαρά μας, πιστεύαμε ότι μπορούμε να πάρουμε το τρίποντο απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Ο προπονητής μας είναι επιτυχημένος, θα μου θυμώσει γιατί δεν του αρέσει να αναφέρομαι σε αυτόν αλλά μας βοήθησε πολύ και ψυχολογικά».

Για το τρίποντο απέναντι σε άλλο ένα πρωτοπόρο: «Έχουμε ένα καλό σύνολο και πίστη. Η ποιότητα είναι δεδομένη και τώρα ήρθε και η τύχη αφού έλειπε από άλλους αγώνες. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στον πρόεδρο».

Για τον Κατσαντώνη: «Δίνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, θα ακούσω φωνές σίγουρα από τον πρόεδρο αλλά θα πω ότι αυτός τον έφερε. Έχει πολλά να δώσει και θέλει να κτίσει το όνομα του. Ο προπονητής μας ήταν πολύ καλά διαβασμένος. Έβαλε μέσα δύο φορ, του βγήκε το πλάνο και είνει

Για τα αγωνιστικά: «Επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν, θα αποφασίσουμε αν θα λείπουν οι Ρόσι και Φουρ με την Ομόνοια. Είναι ένα αφιλόξενο ΓΣΠ για εμάς, θα έχει τον κόσμο μαζί της η Ομόνοια, όμως η Καρμιώτισσα είναι συνηθισμένη σε αυτή την κατάσταση. Μια σημαντική αγωνιστική και θέλουμε το κέρδος».

Για το θέμα του Τσιρείου: «Περιμένω ενημέρωση, αν υπάρχει κάτι για να ανακοινώσουμε θα το κάνουμε. Για να μπορέσουμε να αλλάξουμε έδρα θα πρέπει να περάσει κάποιος χρόνος. Έτσι όπως είναι τα πράγματα αυτό σημαίνει από το νέο χρόνο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση