ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βιολάρης για Πούνιν: «Δεν τον αντιπροσώπευε ο χώρος και αποχώρησε»

Οι δηλώσεις του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας

Ανακοίνωση εξέδωσε η Καρμιώτισσα με την οποία ενημέρωσε ότι ο Ντιμίτρι Πούνιν προχώρησε στην πώληση της ομάδας. Στο πλαίσιο αυτό στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο διευθυντής  του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας, Γιάννης Βιολάρης.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την τελευταία εξέλιξη με την αποχώρηση Πούνιν: «Υπάρξει αλλαγή προεδρίας, να ευχαριστήσουμε τον κ. Πούνιν. Είχε την απόλυτη εξουσία της ομάδας και του συλλόγου, αναβάθμισε το όλο οικοδόμημα και τον ευχαριστούμε. Ήταν μια ευχάριστη προσωπικότητα, είναι ένας επιχειρηματίας που ασχολείται με διάφορους οργανισμούς. Για πρώτη φορά μπήκε στο ποδόσφαιρο με την Καρμιώτισσα, είδε ότι δεν τον αντιπροσωπεύει  απόλυτα αυτός ο ρόλος και αποχώρησε. Πλέον ο Σταύρος Δημοσθένους θα βρίσκεται στην Προεδρία με μεγάλο χορηγό τον Πούνιν.

Για τον λόγο που έφυγε: «Το ποδόσφαιρο θέλει αρκετό χρόνο, τον ευχαριστούμε εμείς. Δεν τον αντιπροσώπευε ο χώρος και αποχώρησε. Είχε αρκετές άλλες υποχρεώσεις και θεώρησε ότι αυτή θα ήταν η καλύτερη εξέλιξη».

Για τον Σταύρο Δημοσθένους: «Ένα πρόσωπο γνωστό στον χώρο του ποδοσφαίρου, είχε εμπ0λοκή και στον Απόλλωνα. Ζύγισε τα πράγματα και πλέον αναλαμβάνει την Προεδρία. Βρίσκεται κοντά στην ομάδα, έτσι αναλαμβάνει το πόστο του προέδρου. Ένας έμπειρος παράγοντας που δεν του αρέσει η δημοσιότητα, αλλά κάνει εξαιρετική δουλειά».

Για το οικονομικό: «Είναι θέμα του Προέδρου, ξέρει πως να κινηθεί και τι χρειάζεται η ομάδα. Γνωρίζει τον χώρο ο κ. Δημοσθένους και θα διαχειριστεί την κατάσταση».

Για τη νίκη απέναντι στον Άρη και τη συνέχεια: «Η τελευταία επιτυχία μας χαροποίησε αρκετά, αφού ήρθε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Χρειαζόμασταν αυτή την επιτυχία, αφού είχαμε καλές εμφανίσεις, όχι όμως αποτελέσματα»

Για τα αγωνιστικά: «Ο Αγγελή θα μεέινει εκτός αλλά και ο Ντούμπια. Ελπίζω να μη μείνουν για αρκετό καιρό έξω. Ο Ντούμπια αλλά και ο Κοβάσεβιτς είναι τιμωρημένοι».

Για την ενίσχυση: «Το συζητάμε τακτικά, θα πρέπει να πάρουμε ποδοσφαιριστές για να ενισχυθεί περισσότερο η ομάδα και να έχουμε καλύτερη παρουσία στον φετινό μαραθώνιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση