ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αντωνίου: «Μαζί μας και του χρόνου ο κ. Πούνιν - Βλέπουμε πιο ψηλά»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο τεχνικός διευθυντής της Καρμιώτισσας

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους, παραχώρησε δηλώσεις ο τεχνικός διευθυντής της Καρμιώτισσας, Τόνις Αντωνίου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη νίκη επί του Ακρίτα: «Πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν δεχόμαστε γκολ. Ακόμα υπάρχει δρόμος και παραμένουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Εφόσον μαθηματικά ακόμη να τα καταφέρουμε δεν μπορώ να σας πω ότι έχουμε ησυχάσει».

Για την αλλαγή της εικόνας με τον Φλορίν Μπράτου: «Το κομμάτι προπονητής είναι σημαντικό για κάθε ομάδα. Είχαμε πτώση σε μια φάση με τον Σωφρόνη και ευτυχώς ανέλαβε ο Φλορίν. Σκεφτόμαστε να τον κρατήσουμε και του χρόνου».

Για τον Ντιμίτρι Πούνιν: «Είναι ευχαριστημένος. Η ομάδα φτιάχτηκε σε 20 μέρες. Πήραμε βαθμούς από δύσκολες ομάδες. Ήταν ο πρώτος μας χρόνος. Θα είναι μαζί μας και τη νέα χρονιά ο κ. Πούνιν. Έχουμε δει τα λάθη μας αλλά και τα καλά πράγματα που έχουμε κάνει».

Για την ποιότητα της ομάδας: «Έχουμε αρκετά καλούς παίκτες. Το ζήτημα ήταν να φτιαχτεί μια ομοιογένεια. Νομίζω φάνηκε τώρα στο τέλος. Ελπίζω να μείνουμε στην κατηγορία και του χρόνου να είμαστε πολύ καλύτεροι».

Για τους στόχους της νέας σεζόν: «Κάθε χρόνο πρέπει να βλέπεις πιο ψηλά. Προς το παρών βλέπουμε τον αγώνα με το Παραλίμνι».

Για τα σερί παιχνίδια: «Πρέπει να προλάβουμε πριν το τέλος του Μάη. Εμείς έχουμε κάνει τον προγραμματισμό μας με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να παίξουμε και τον Ιούνιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση