ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αντωνίου για Κερζάκοφ: «Αντί να κάνει τη δουλειά του, πήγαινε για ψάρεμα, είναι αστείο»

Δηλώσεις από πλευράς Καρμιώτισσας

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο Γενικός Διευθυντής της Καρμιώτισσας Τόνι Αντωνίου για τη νίκη επί της ΑΕΛ αλλά και για την υπόθεση με τον Αλεξάνταρ Κερζάκοφ.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη νίκη επί της ΑΕΛ:«Είμαστε πολύ ικανοποιημένη με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Δεν νιώθουμε ασφάλεια, έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας. Υπήρξε ένα κακό διάστημα στην ομάδα, ευτυχώς άλλαξε η ατμόσφαιρα και το στιλ προπόνησης και χτες τα πήγαμε αρκετά καλά. Ο Καλτσάς χθες έδειξε την αξία του και εκεί που χρειάζεται βοηθά την ομάδα. Ο προπονητής μας έδειξε την αξία του και βοηθά την ομάδα».

Για την υπόθεση Κερζάκοφ: «Είναι αστείο το όλο θέμα και οι δηλώσεις του είναι αστείες. Δεν έχω κάτι να σχολιάσω».

Γιατί έφτασε σε αυτό το σημείο η περίπτωση του Κερζάκοφ: «Όταν αποχώρησε δεν είπε τίποτα, πήγε στο εξωτερικό και είπε κάποια πράγματα για να καθαρίσει το όνομα του για το κακό αγωνιστικό κομμάτι. Σαν παίκτης ήταν μεγάλος, στην προπονητική έμεινε πίσω. Δεν μπορούσαμε να περιμένουμε να εμπεδώσει κάποια πράγματα και να πέσουμε κατηγορία. Αντί να πηγαίνει να βλέπει τις αντίπαλες ομάδες, πήγαινε για ψάρεμα και οι προπονήσεις ήταν σαν παιδική χαρά από 3.5 λεπτά μέχρι 20. Ρωτάτε τους παίκτες. Κάθε αλλαγή έγινε για τον σκοπό που έγινε για να βοηθηθεί η ομάδα».

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση