ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άλλα τρία κρούσματα στην Καρμιώτισσα…

Στα πέντε ο συνολικός αριθμός

24sports team

info@24sports.com.cy

Με ανακοίνωση της η Καρμιώτισσα γνωστοποίησε πως βρέθηκαν άλλα τρια κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα. Πρόκειται για δυο ποδοσφαιριστές, εκ των οποίος ο ένας αγωνίστηκε κόντρα στον Ερμή και ένα μέλος του προσωπικού το οποίο δεν ήταν στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας ενημερώνει ότι, όλα τα άτομα του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν υποβληθεί σήμερα σε νέο δειγματολογικό έλεγχο με την μέθοδο Rapid Test κατά τον οποίον προέκυψαν ακόμα τρία θετικά στον ιό COVID-19 κρούσματα.

Πρόκειται για δυο ποδοσφαιριστές που ήταν στη χθεσινή αποστολή απέναντι στο ΕΡΜΗ, από τους οποίους ο ένας είχε συμμετοχή στο αγώνα. Το τρίο κρούσμα αφορά άτομο του προσωπικού το οποίο δεν βρισκόταν στο στάδιο Στέλιος Κυριακίδης. Όλα τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Έχουμε ήδη ενημερώσει τους αρμοδίους της ομάδας του ΕΡΜΗ, καθώς επίσης την ΚΟΠ και το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Υγείας.

Ταυτόχρονα η ομάδα μας εξακολουθεί να εφαρμόζει πιστά όλες τις πρόνοιες που προνοούνται στο Πρωτόκολλο Θετικού κρούσματος (COVID-19) της ΚΟΠ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση