ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χρύσης: «Εάν δεν διορθωθούν κάποια πράγματα θα παραιτηθώ»

Δεν έμεινε στη νίκη της ομάδας του ο προπονητής της Καρμιώτισσας

Ο Χρύσης Μιχαήλ πέρα από τη μεγάλη νίκη της ομάδας του απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, στάθηκε και στις συνθήκες που αντιμετωπίζει η ομάδα του όσον αφορά κυρίως το γήπεδο στο όποιο προπονείται.

Αναλυτικά:

«Σήμερα ήταν μια μεγάλη νίκη για μας. Λαμβάνοντας υπόψη όσα πέρασε το ΑΠΟΕΛ όλες αυτές τις ημέρες, σίγουρα ήταν μια ομάδα ανάγκης που παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο, όμως αντιλαμβάνεστε ότι δεν παύει να είναι το ΑΠΕΟΛ. Έγινε πολύ κάλο παιχνίδι από τους ποδοσφαιριστές μου, που είχαν τις ευκαιρίες για να τελειώσουν το παιχνίδι. Σίγουρα όσο περνούσε ο χρόνος το άγχος μας κυρίευε για να κερδίσομε το παιχνίδι. Δεχτήκαμε πίεση αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μα έκαναν κάποια μεγάλη ευκαιρία. Εύχομαι καλή συνέχεια στο ΑΠΟΕΛ, είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει το δρόμο του. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου. Είμαι περήφανος που δουλεύω με αυτά τα παιδιά».

«Είμαι υποχρεωμένος να μιλήσω με τον πρόεδρο αν και δεν διορθωθούν κάποια πράγματα θα παραιτηθώ. Δεν είναι οικονομικό το θέμα. Δεν γίνεται να μην έχω γήπεδο να αγωνιστώ και να προπονηθώ. Απευθύνομαι σε όλους τους αρμόδιους φορείς, φτάνει πλέον υποσχέσεις, έχουμε κουραστεί να περιμένουμε ως τα μεσάνυκτα για να ξέρουμε που θα κάνουμε προπόνηση. Είμαι ο προπονητής τους και αυτός που τους υπόσχεται πράγματα, αλλά δεν μπορώ άλλο με αυτή τη κατάσταση. Είμαι υποχρεωμένος αν δεν αλλάξει κάτι να αποχωρήσω».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση